Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaşça baktığınız bir ilişkide size beslenen değişik duygular, bir süre sonra gizli tutulamaz hale gelebilir. Doyumlu ilişkiniz, çevrenizdeki size yönelik duygusal oluşumları görmenizi engelliyor.

Bazı konulardaarkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız var. Tecrübenin her zaman yeterli olmadığının farkındasınız. Yeni gelişmelere ayak uydurabilmeniz için biraz daha kolektif çalışmanız gerekecek.

Artık ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz için gereksindiğiniz tüm koşullar hazır gibi. Ama bir kısmı için biraz daha çaba gerekiyor. Epeyce zamandır beklediğiniz parasal destek bir süre daha gecikebilir.

Sancılı bir ilişkinizde sizi pişmanlıklar bekliyor. Tavır değişikliği içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek ve açıkyürekli davranmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz. İş yaşamınızda oldukça becerikli davranmayı başaracaksınız. Genel bir kaygısızlık içine girebilirsiniz ancak ayrıntılara olan ilginizi kaybetmiyorsunuz. Duygusal anlamda dengelisiniz ,çok büyük heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Yakın çevrenizle iletişimlerinizde tedbirli davranacaksınız ve olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Genel haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir.

21 Mart 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe günümüz Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor ve bu durum 22 Mart Cuma saat 08:49 olana dek sürecek. Yengeç burcundaki boşluk zamanları her zaman hassasiyet yaratır.  Güven unsuru öne çıkar. İlişkinizle ilgili bir problem varsa boşluk süresince,  kendinizi savunmak, birileri tarafından yargılanmak istemezsiniz. Herkes kendi sınırlarını, sorumluluklarını bilmeli diye düşünürsünüz. Bazılarınızda bu durum tam tersi gelişebilir. Siz ilgi beklersiniz, görmediğinizde minik kaprisler yaparak ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Ben gün boyunca rutin hayatınızda uğraştığınız işlere öncelik vermeniz taraftarıyım. Özellikle eski bir işi tamamlamak bugün mümkün. Ailenize, sevdiklerinize karşı ılımlı davranmakta yarar var. Karşıt görüşte olan kişilerin hareketlerini kafanıza takmayınız.

21 Mart 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt evinizde ilerliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Başarıyı mıknatıs gibi çeken bir yönünüz var fakat hiçbir şeyin kolay olmadığını da sizden iyi bilen yok. . Bugün mesleğinizle ilgili çalışmalara gereken değeri vereceksiniz

21 Mart 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerin ve yakın beraberliklerin getirdiği baskı yerini daha net konulara bırakıyor. Pek çok konuda güçlü etkiler altında ilerliyorsunuz. Anlaşmaların akıcı ilerlemesi ile beklentileriniz artacak. Geleceğe dönük ümitlerin tasarlandığı bu dönem yeni kararlar alma aşaması. Önemli destekleri değerlendirmeye bakın. Ailede ve yuvada yaşanan yeniliklerle sorumluluklarınız artacak.

21 Mart 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Kendinizi her alanda mutlu olmaya hazırlıyorsunuz. Bazı olumsuzluklara üzülmek yerine, tecrübenizi arttırabilirsiniz.

21 Mart 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, işlerinizi gizlilik içinde, perde arkasından yürütme eğilimine girebilirsiniz. Bu eğilim, bugün, size bazı faydalar sağlayabilir. Program dışında kalan gizli görüşmelerde, hareket şeklinizi olumlu yönde değiştirecek tüyolar alabilirsiniz.

21 Mart 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 08' 59" R
Ay
Yengeç
03° 02' 54" R
Merkür
Koç
25° 01' 09"
Venüs
Boğa
14° 37' 59"
Mars
Koç
08° 13' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 33' 21"
Satürn
Balık
17° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 59' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
21° 15' 55"
Lilith
Başak
24° 33' 56"
True Node
Koç
15° 04' 56"
Son Güncelleme : 11/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>