Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin başındaki hoşluğu yaşamaya bakın. İnsanın kendini kolayca kaptırdığı ilişkiler size fazla anlamlı gelmezken, farklı duygular içinde olduğunuzu da yadsıyamıyorsunuz. Yeterince tanışmaları zamana bırakabilirsiniz.

Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Sağlam adımlarla doğru hedeflere yönelmelisiniz. Bazı girişimlerinizdeki kararsızlıklar, riskli konularda sizi koruyacak.

Bilginiz dışındaki harcamalara koyduğunuz sınırları biraz genişletmeniz gerekebilir. Para konularında hassassınız. Tasarruflarınızla ilgili yeni öneriler ilgilenmeye değebilir.

Çözümsüzlüğe giden bir tartışmanızda tavır değiştirmek durumunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi karamsar ve kaygılı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Nedeninden emin olamadığınız gerginlikler yaşayabilir yada olayları kötümser olarak değerlendirebilirsiniz. Bugün içinizden bir şey yapmak isteği gelmeyecektir ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanların sorunlarıyla ilgilenmek de sizin için gerginlik oluşturucu nedenlerden olacaktır. Olayların gelişiminden emin olamıyorsunuz. Gün içinde mizaç değişiklikleri gösterebilirsiniz ve ani tepkileriniz olabilir.

29 Mart 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni günümüz dört önemli görünüme ev sahipliği yapıyor. 01:01 Venüs-Uranüs kavuşumu ev-aile-yerleşim-büyüklerinizle olan ilişkiniz-aynı evi paylaştığınız kişilerle olan paylaşımlarınız anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında son derece hızlı ve heyecanlı bir biçimde değişimler yaşayabilir. Yerleşim alanını değiştirebilir, aile kurabilir veya yuvasından ayrılabilir,hayatıyla ilgili yeniliğe kalkışabilir, üzerindeki tüm baskılardan uzak durmak isteyebilir, yaşamıyla ilgili konularda radikal kararlar verebilir.

29 Mart 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere hızlı bir şekilde ulaşacaksınız. Beklemekten çok sıkılıyor ve girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin, sizden farklı düşünceleri, sizde motivasyon işbirliği yarattığı için mutlu oluyorsunuz.

26 Mart 2013, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal açıdan sizi kısıtlayan ve ilişkilerinize yeniden göz atmaya iten günler geçireceksiniz. Bir bakıma fazla destek göreceğiniz şartlardan yoksun olacaksınız. Kendinize dönük olmanıza rağmen, ortak çalışmaların getirdiği önemli paylaşımlar sizi aktif kılabilir. Hafta başından itibaren daha kararlı adımlar atmaya başlıyorsunuz

29 Mart 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Pişmanlık duygularınız özel hayatınızı sarmış durumda. Geçmişte bıraktığınız eski bir aşkınıza dönmek istiyorsunuz.

29 Mart 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili çeşitli faaliyetleriniz konusunda daha hassas ve dikkatli olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yakın geçmişteki gelişmeler sizi son derece motive etmiş ve size büyük bir dayanıklılık ve şevk vermiş olabilirler.

29 Mart 2013, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 09" R
Ay
Yay
21° 14' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 43"
Venüs
Koç
27° 50' 33"
Mars
Balık
27° 44' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 38"
Satürn
Balık
16° 20' 46"
Uranüs
Boğa
22° 12' 05"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 48"
Lilith
Başak
23° 03' 13"
True Node
Koç
15° 27' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>