Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini hoş bulmak suç değil. Bunu ona belli etmek de suç değil. Dün tanıştığınız ve etkilendiğiniz kişi sizi bu akşam yemeğe davet edebilir. Geçmişinizle ilgili takıntılarınızdan arınıp cesaretli davranırsanız özlediğiniz aşka doğru ilk adımınızı atmış olacaksınız.

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Bir probleminiz var. Paylaşmamakla doğru yapıyorsunuz. Paylaşmanız durumunda işyerinizdeki konumunuz tartışılır hale gelebilir.

Çok bunaltıcı. Ama bu durum kalıcı görünmüyor. Hatta uzun ömürlü de görünmüyor. Bugün bir para tartışması, içinde siz olmadığınız halde, sizinde adınız anılarak büyüyor. Bu sıkıcı tartışmaya akşam olmadan siz de katılmak zorunda kalacaksınız.

Bir yakınınıza baskı yapıyor, onu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Çok iyi niyetli ve ona karşı sevgi yüklü olduğunuz için iyi bir şey yaptığınızı sanıyorsunuz. Baskı iyi bir şey değildir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlara şans vermeyi deneyin. Bir yanlışın hatta belki de suçun, kimse sanık yapılmadan, mahkum edilmeden gerekli dersleri vermesi belki de daha mümkündür. Bugün bu sabrı olgunluğu gösterirseniz, en azından bir hayran kazanacaksınız. Kurtulmaktan umudu kestiğiniz iki sıkıntınızı hem de hiç çaba harcamadan üzerinizden atacaksınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:36 Ay-Mars görünümüyle cumartesi gününe adım atarken, kararlılık, azim, mücadele, başarı hırsımız bir hayli yükseliyor. Saat 07:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Şefkat duygunuz ve empatinizle insanların sevgisini kazanırsınız. Kısa süreli bir tesir olmasına rağmen sizler için şifalandırıcı ve rahatlatıcıdır.11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs  saat 01:52 arasında Venüs-İkizler burcunda seyredecek. Sağlığınız, işteki verimliliğiniz, projeleriniz, insanlarla olan temaslarınızda belli bir gerginlik özellikle önümüzdeki 3 günlük süreçte etkili olabilir. Kimseyi çekecek halimiz yoktur. 15 Nisan tarihi itibariyle aşk hayatınızda, günlük temponuzda huzur, güven, sadakat, istikrar gibi olgular sizin için kıymetli olacağından, bastığınız adıma, yaptığınız işe, verdiğiniz kararlara çok dikkat edebileceksiniz. Bu süreçte genel olarak iki ayrı proje, planlama, iki ayrıile uğraşmak, iletişimde bulunmak Venüs-İkizler geçişlerinde etkili olmuştur. Tabii ki yine bu yönde durumlar yaşanır. Ancak ben her sene olduğu gibi, bu süreci yöneten Merkürün etkilerini de göz önüne alarak yazdığım için, bu paragrafta sözünü ettiğim noktalara da önem vermenizi tavsiye ediyorum.  Saat 19:32 Ay-Pluto kavuşumu, çevrenizde bulunan insanların sizin fikirlerinize, sunduklarınıza, duruşunuza saygı göstermelerini bekleyeceksiniz.  Siz kendi doğanıza uygun şekilde toplumsal ilişkilerinizi düzenlemekten yanasınız. Saat 21:41 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşan zorlu görünüm, otoriteyi sorgulamanız, bazı duyarsızlıklara karşı çıkışınız, öfkenizi kimi zaman dışa karşı boşaltmanız ve üzerinize gelindiği takdirde sert tepkilerde bulunmanız anlamındadır. Tabii ki dikkatli olmanızda yarar var. Cumartesi gününüzün en keyifli, en mutlu, en eğlenceli şekilde geçmesi dileğimle,

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sistemli davranarak bir çok problemi anında çözüyorsunuz. Bugün, gücünüzün farkında oluşunuz, engeller konusunda sizi temkinli hareket etmeye zorluyor. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor ve gücünüzü besleyecek yeni kaynaklardan faydalanmak istiyorsunuz. Kazançlarınızı yönlendirme konusunda başarılı bir gün.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı konularda ısrarcı olmak veya taleplerinizi dikte etmek yerine, politik davranmanız istediğiniz sonuçları almanızı kolaylaştıracaktır. Aksi takdirde, bir süredir emek harcadığınız plan, düzenleme veya işlerin istediğiniz gibi ilerlemesi zorlaşabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hızlı hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Yeni şartlar sizi yeni başlangıçlara ve kararlara sürüklemekte. Bu dönemde kariyeriniz ve ilişkileriniz büyük bir önem taşımakta. Çok fazla hoşunuza gitmeyen ve sizi zorlayabilecek durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirdiğiniz ölçüde rahat edebileceksiniz. Ancak karşıt burcunuzdaki Mars gerek yakın gerekse işe ait ilişkilerinizde bazı sert tepkiler ve sürtüşmelerle de karşılaşabileceğinizi göstermekte. Açık düşmanlıklar olabilir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞAM kalitenizi yükseltecek çalışmalar içindesiniz. Ancak bunları gizli tutmak isteyeceksiniz. Güçlü bağların pekişeceği bir gün.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Devam eden olası davalar, eğitim süreçleri öğretmenler ve doktorlarınızla ilgili konular, yolculuklar ve iletişim alanlarında birtakım problemlerin yaşanabileceği bugün, karşınızdaki insanlardan her şeyi detaylarıyla düşünmelerini beklemek yerine hoşgörülü davranmanız ve gerekirse eksikleri sizin kapatmanız, olası endişeli ruh halleriyle karşılaştığınızda ise, sevdiklerinize güven vermeniz bugün sizin için faydalı olacaktır.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

11 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>