Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutulmanın ardından Ay Başak burcunda ilerlerken ufkunuzu açan faaliyetlerle, bilgiyle, öğrenme ve paylaşmayla iç içe olabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu keşfedebilirsiniz. Uzak yol ve yolculuklarda planlı davranmayı ihmal etmeyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:57 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. Uyum, huzur, estetik duyguları yüksek bir güne adım atmaktayız. İlişki ve ortaklık evimizin yöneticisi olan Ay bugün başkalarıyla paylaşımın sizi rahatlatacağını gösteriyor. Toplum içinde tanınma, statü kazanma, otorite figürleriyle anlaşabilmek için politik tarzda davranmak iyi bir yöntem olabilir. Sanat, estetik, süsleme, giyim, tasarımla uğraşanlar için olumlu enerjiler mevcut. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, her konuda ciddi düşünmeye, sorumluluklarla baş edebilmek için güçlü olmaya işarettir. Birilerini idare etmemiz kolay olmaz. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu kaliteli bir hayat sürme arzunuzu yükseltiyor. Dengeli bir yaşam, huzurlu bir ev, seçkin bir yaşam sizin için çok önemli. Bu saat itibariyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünve sosyal hayatından beklediğin desteği görmen mümkün olmayacak. Bu konuda uygun kişilerle bir arada çalışmak istesen bile, rakiplerinin varlığından rahatsız olabilirsin. Teknolojik cihazlarla yaşayacağın sorunlar işlerinin aksamasına neden olabilir. Kararlı ve detaycı yapın sayesinde öğleden sonra tüm ayrıntılara hâkim olacaksın. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, çalışanlarını bazı eğitim ve sertifika programlarına yönlendirebilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan, geleceklerinden kaygılanman onlara da yansıyabilir. Akşamüzeri yakın bir arkadaşının ilişkisine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri dostluğuna ve samimiyetine inandığınız bir kişiye yaşadığınız bir olay üzerine mesafe koyabilirsiniz. Verdiğiniz bu kararın ne kadar iyi bir sonuç getireceğini ise ileriki günlerde tecrübe edinebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Üstlerinizle ilgili konulara daha özenli davranmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ailenizden kalan arazi, toprak gibi değerler olabilir. Manevi olarak inişli â€' çıkışlı bir ruh hali içinde olmanız mümkün.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi cephenizi güçlendirmeye ihtiyacınız var. Bunun için en yakın gördüğünüz dostunuzdan yardım alabilirsiniz. Bu kötü günler sizin azminizle yok olacak. Sevdiklerinizi üzmemeye önem verin.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızda duygusal olarak konuşkan ve kendinizi gösterme isteğiyle dolu olacaksınız. Sorunlara çözümcül yaklaşacaksınız. Ailenize yapacağınız parasal yardımlar sizi mutlu edebilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde içinde bulunduğunuz şartlar ve koşullar ani değişikliğe uğrayabilir. Siz sosyal hayatınızda ahenkli bir düzen kurma planı yaparken ikili ilişkilerdeki can sıkıcı detaylar kafanızı karıştırabilir. Zaman her şeyin ilacıdır, sabrederek istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>