Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi, yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha mutluluk getirecek. Sağlam temellere oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının, daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güvenle gereğinden fazla atak olabiliyorsunuz. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

İnsanlarla ilgili değerlendirmelerinizde koşullarınızın sizden fazla söz sahibi olmasına göz yumuyorsunuz. Daha çaplı ilişkilere yönelme niyetlerinizde, bu sıralar biraz hatalı bir kavşaktasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdilerde çekingenlikler gösterebiliyorsunuz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasında uzun sürecek Ay-Boşluk etkisi altında, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcıdır. Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir.  Ancak  gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Birilerinin bizi anlamasını, çektiğimiz sıkıntıları anlamasını beklesek de, bunu elde etmemiz pek kolay olmaz. Boşluk etkisi bitene kadar kaygılarımız yüreğimizin içinde yoğunlaşabilir,  hassasiyet taşıdığımız meseleler üzerinde fazlasıyla durabiliriz. Özellikle yapılması mutlaka gereken işler bizi düşündürebilir. Çünkü bunların eski değil yeni metotlarla halledilmesinden yanayızdır.  Bu nedenle oturup neler yapabileceğimiz üzerinde düşünmemiz yararlı olur. Ancak start vermemiz gerekiyorsa acele etmeyelim. Gün boyu çevremiz, yakın tanıdıklarımızla alakalı konular gündeme gelebilir. İlaç veya  alkol kullanımı konusunda dikkatli olmakta yarar vardır. Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,  

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini gizlemeyi çok seviyorsunuz. Bugün, saklı alanlarda ve geri planlarda çalışmaktan hoşlanıyorsunuz. Aşk ve maddi konularda sizi sıkan konuların karşınıza çıkması sizi özel olarak etkiliyor. Yapmanız gereken işlerini ertelememeli ve duygularınızı daha belirgin olmasını sağlamalısınız. Dolaşım sisteminizi rahatlatacak giysileri tercih etmelisiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aslında geneldeilişkileriniz açısından olumlu bir sürece giriş yaptınız, bugünlerde, kontrolünüz dışındaki gelişmeler, çalışma arkadaşlarınız veyabirliklerinizle ilişkilerde sıkıntı yaratabilir, dikkat! Sadece biraz beklemelisiniz. Haftaya olaylar şekillenmeye başlar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade edemiyorsunuz karşınızdaki kişiye. Kaybettiğiniz bir güveni varsa size karşı önce bu güveni tekrar kazanmalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızgörüşmeleri, arkadaş çevreniz, sosyal ortamlar ve toplantılar olurken, geleceğe dair güçlü hedefler belirleyebilir, etrafınızda olan biten her şeyin daha fazla farkına varabilirsiniz. Gökyüzünde Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün aile içi ilişkilerde fikir ayrılıkları yaşayabilir, iletişim konusunda çatışmalarla karşılaşabilirsiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 36" R
Ay
Koç
12° 37' 37"
Merkür
Koç
19° 57' 35"
Venüs
Boğa
07° 41' 24"
Mars
Koç
03° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 02' 16"
Uranüs
Boğa
22° 39' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 40"
Lilith
Başak
23° 56' 24"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>