Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bir isitkrar yakalamaya çalışıyorsunuz. Kendinize bakmaya başlamanız, çevrenizdekilerin hemen dikkatini çekmenize yol açtı. Oysa sizin sevdiğiniz kiş bir tane. Bu aralar tamamen saık bir partner olacaksınız.

Ekip çalışmalarından başarıyla çıktınız. Yeterince takdir görmemeniz sizi üzüyor. İş değiştirmeyi, farklı alanlara eğilmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Turizm gibi alanlara ilgi duymaya başlamanız söz konusu.

Mali durumunuz söz konusu olunca geriliyorsunuz. Size bu konuda verilen kimi sözler yerine getirilmiyor. Bu nedenle insanlara karşı soğukluk duyuyorsunuz. Ama unutmayın, herkes sizin gibi cömert ve ince fikirli değil. Paraya düşkün kimseler çok canınızı sıkıyor.

Sağlık sorunlarınızla ilgilenmenin zamanı geldi. Mide problemleri çekebilirsiniz. Bunları fazla uzatmadan, doktora danışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu dönemde pek çok haksızlıkla karşılaştınız. Güçlü kişiliğiniz insnalarda hem saygı, hem korku, hem de kıskançlık yaratıyor. Ama siz tökezlemeyeceksiniz, haksızlıklara boyun eğmeyeceksiniz. Bildiğinizi söylemeye devam etmeniz çok güzel bir davranış. Kendinizle barışık olmanız en büyük silahınız olacak. Böylece kimse sizi incitemeyecek.

14 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz, saat 01:23 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle başlayacak. Bu enerji, hangi konuda olursa olsun kısıtlanmaktan pek hoşlanmadığınızın göstergesidir. Bir yandan güvenli olanı elde tutmak diğer yandan farklı bir şeyler yaparak hayatınızı renklendirme ihtiyacınız yoğundur.  Saat 13:33 Ay-Güneş olumlu görünümü, eviniz sınırları içindeki hakimiyetinizi yükseltici ve mali konularda işlerinizi düzenleme anlamında etkilidir. Saat 22:45-23:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Özellikle parasal ve toplumsal aktivitelerinizde, paylaşım içeren konularda ne dediğinize ne yaptığınıza dikkat ediniz. Sizin iyi niyetli bir hareketinizi, sözünüzü başkaları, farklı yönlere çekebilirler. Saat 23:12  itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay, yalnız olmadığımızı, hayatın asıl anlamını, kendi özümüzün değerini ve eğer istersek hiçbir şeyi kafamıza takmadan geceyi değerlendirebileceğimizi bize fısıldayan hoş bir sestir.Günün aydınlığı, bereketi, şansı sizden yana olsun. Kalben Sevgilerimle,  

14 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla sıkı bağlar içinde olmanıza rağmen, çoğu kez düşüncelerinizi anlamakta güçlük çekiyorlar. Onları aramak ve görüşmek sizi mutlu edecek. Duygusal ilişkilerinizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda yeniden düzenlemek isteyebilir, bazı arkadaşlarınızla fikir alış verişlerin olacağı kazançlı günlerinizden biri.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylardaki aksaklıkları anında ortaya çıkartabileceğiniz ya da rahatsız edici durumları görmezden gelemeyeceğiniz iki günlük süreçtesiniz. Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları öğle ve öğle sonrası saatlerde yazılı ve sözlü görüşmelerde akıcılık ve yoğunluk nedeni olurken, entellektüel konuşma veya özgür hareket etme ya da kendini özgürce ifade etme arayışlarımız arttırabilir. Ancak bu esnada hassas hareket etmemiz veya detayları atlamamamız gerekiyor, unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

14 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Seçmek için uzun süre düşünen sizler günün sonunda hep en doğru kararı veriyorsunuz. Kendinizi ve iradenizi bu kadar kontrol altında tutmanız taktir edilesi.

14 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile içi ilişkiler,hayatınız ve özel hayatınızda sizi zorlayacak ve fikirsel ayrılıklara sebep olabilecek etkiler sözkonusu iken, içinizde duyguları biriktirip bir anda söylemek yerine, sizin için sorun teşkil eden konuları sakin sakin paylaşmanızda fayda olacaktır.

14 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 06" R
Ay
Koç
09° 58' 25"
Merkür
Koç
19° 49' 38"
Venüs
Boğa
07° 28' 03"
Mars
Koç
03° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 10"
Satürn
Balık
17° 01' 23"
Uranüs
Boğa
22° 38' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 05"
Lilith
Başak
23° 55' 12"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>