Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda şanslı bir gündesiniz. Partnerinizle duygusal iletişiminiz çok güçlü olabilir ve birbirinize birçok konuda yardımcı olabilirsiniz. Yakın gelecek için planlar yapmanız olası.

İş hayatınızda kısa bir yolculuk yapabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Önemlianlaşmaları gündeme gelebilir. Bugün rutin işleriniz konusunda başarılı olabilir fakat beklenmedik koşullarla da karşılaşabilirsiniz.

Birçok konuda dostlarınızın ve ortağınızın parasal desteğini görebilirsiniz. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, parasal işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.

Çevrenizle olan ilişkilerinizin hızlı değişiklikler göstereceği bir gündesiniz. Kısa yolculuklar mümkün görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızda bir artışın meydana gelebileceği bugün sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Bugün aile bireyleriniz size manevi destek olabilirler. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilirsiniz ve bu yönde bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Kişisel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftaya, Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde adım atıyoruz. Hem ilişki hem para konusunda özgür düşünmenizin işaretidir. Müdahalede bulunulmasından hiç hoşlanmazsınız. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 12:43 Ay-Mars görünümü, değerli bulduğumuz her şeyi koruma, güvence altına alma arzumuzu işaret ediyor. Aşkta ve parada hakiki anlamda tatmin olmak istiyoruz. Belki de bu nedenle bazı kişilerin istediğimiz gibi davranmamaları, bizde güven uyandırmamalarını kafamıza takabiliriz. Hayatın sadece sorunlardan ibaret olmaması gerektiğini düşünürüz. Kısacık bir ömür ve hep bir şeylerle mücadele etmek zorunda kalmanın, aslında ne kadar yıpratıcı olduğunu içimizden geçiririz. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı maddi konularda durumumuzu gözden geçirerek ona göre hareket etmenin, kararlar almanın önemini vurguluyor. Yoksa açılabilir, sonra da zorlanabiliriz. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerdeyaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, oto kontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız. İçsel dengenizi mükemmel olması sayesinde çözümleyici tarafınız ortaya çıkarıyor.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirebilecek nitelikte davetler, öneriler veya teklifler söz konusu olabilir. Dolayısıyla, belli itirazlarda bulunmadan önce gözlerin üzerinizde olacağı bir döneme başlamakta olduğunuzu unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UYKU düzensizliğiniz ve dengesiz beslenme ruh ve beden sağlığınızı pek iyi etkilemiyor. Bu konuda ihmalkârlığı bırakmanız gerekiyor.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden çalışma hayatınız, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizle ilgili durağanlık, belirsizlik yaşayabilir, birtakım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Esasen yeni kararlar almamanız gereken ve özellikle ilişkilerinizde anlık olaylara bakarak bir şeylerden vazgeçmemeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

AYIN ilk günlerinde başlamış olan ve bu haftanın sonuna kadar devam edecek etkiler, haftanızın ana olaylarını, ev alım-satımı, dekorasyon değişklikleri, tamiratlar, tadilatlar veya ince bir temizlik, hatta sorun yaratan bir evsahibinden kurtulup başka bir mülke taşınmak ve yeni bir kira kontratı imzalamak gibi konuların etrafında şekillendirebilir. Aile ilişkilerinde de keyif verici gelişmelerle karşılaşabilir, iletişimin derinleştiğini ve durulaştığını fark edebilirsiniz. AKRABALARINIZLA geçirdiğiniz vakit, size, her zamankinden daha büyük keyif vermeye başlayabilir. Ek olarak, yakın akrabalarınız, size hiç beklemediğiniz bir anda ve tahmin bile edemeyeceğiniz bir şekilde, önemli bir destekte de bulunabilir. Bu destek, sizi oldukça rahatlatacak ve keyiflendirecektir. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken en büyük tehlike, doğanızdan gelen katılık ve inatçılık olabilir.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>