Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki dalgalanmaları pek umursamıyorsunuz. Bunu ilişkinin doğal bir sonucu olduğunu düşünüyorsunuz. Ama o irili ufaklı bütün sorunları sizden çok problem ediyor ve bunu belli etmekten de kaçınmıyor.

Çalışkanlığınız ve disiplininizle çok göz dolduruyorsunuz ama işyerindeki genel istikrarsızlık sizi yeni arayışlara sürüklüyor. Yeni arayışlarınız fark edildiğinde zam önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Sorumluluklarınızın bir kısmını azaltmayı düşünüyorsunuz. Bugün yine bir ödeme sorunu yaşayabilirsiniz.

Genel sorunlarınıza vesorunlarınıza yoğunlaşmanız aşk ilişkinizi etkileyebilir. Daha sonra onu kırdığınız için pişmanlık yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız zorlukları aşmanızın tek çözümünün köklü bir değişiklik olduğunu düşünüyorsunuz. Bugün bu değişiklikle ilgili yaptığınız planlara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Son yaptığınız plan gerçekleştirmeye en uygun olanı olabilir. Planınızı gerçekleştirirken başlangıçta yaşayacağınız zorluklar gözünüzü korkutuyor ama başka da çarenizin olmadığının farkındasınız.

26 Ekim 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:08 Venüs-Kuzey düğüm olumlu görünümü ve saat 08:50 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla bayramın ikinci günü başlıyor. Bugüne dek oluşturduğunuz bir bakış açınız var. Elinizden geldiğince prensiplerinizden ödün vermeden hayatınızı sürdürmekten yanasınız. Sıkı çalışıyor, titiz bir şekilde inceliyor, yetenekli olduğunuz alanlarda gayret sarfediyorsunuz. Bazılarının kolaylıkla geldiği noktaya siz bir sürü tecrübeden, testten geçerek ulaştınız veya ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bunlar yorucu ancak gurur verici. Kuzey düğüm şimdi bu tecrübelerinizi, yeteneklerinizi gayet güçlü bir şekilde ortaya koyarak başarılı çıkışlarda bulunmanızı sağlayacaktır. Hayata güven duyunuz ve olumlu düşününüz.

26 Ekim 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

26 Ekim 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Kalbiniz oldukça iyi. Bol gönüllü oluşunuz biliniyor. Herkese yardım etmeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var. Bazen kendinize bile yetişemiyor gibisiniz.

26 Ekim 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

26 Ekim 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 09' 22" R
Ay
Oğlak
21° 29' 54"
Merkür
Koç
16° 47' 31"
Venüs
Boğa
00° 39' 29"
Mars
Balık
29° 30' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 33"
Satürn
Balık
16° 33' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 53"
Neptün
Balık
28° 53' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 35"
Lilith
Başak
23° 18' 25"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>