Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona olan bağlılığınızda endişelere, güvensizliklere hiç yer yok. Başka kişilerle ve işlerle uğraşmaktan, sevgilinize yeterince zaman ayıramadığınız inancınızı yıkmanız gerekiyor.

Çok yakın birarkadaşınızın sizin aleyhinize planları olduğu duyumları sizi etkileyecek. Hemen kolayca birtakım yargılara, sonuçlara varmamanız olumlu bir özellik. Kafanızın karıştığı konularda usta gözlemciliğiniz size doğruları gösteriyor.

Ek kazanç arayışlarınızda eş, dost üzerindeki krediniz sınırsız. İşyerinizle para konularında çelişkileriniz var. Ama yaşanan mevcut koşullarda istekli olmayı düşünmeyeceksiniz.

Kafanızda birtakım belirsizlikleri netleştirmeniz gerekiyor. Gelecek düşüncelerinizdeki çok yönlülük, tercihler karşısında zaman yitirmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretli bir değişme eğilimi sizi çok yenileyebilir. Yakın çevrenizin sizin disiplinliliğiniz ve tertipliliğinizi bir olumsuzlukmuş gibi dile getirmeleri, daha çok bu özelliklerinizi abarttığınız durumlarda oluyor.

11 Ocak 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz saat 13:56 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Çevremizdeki insanlara, yaşanması muhtemel tersliklere, yanlış anlaşılma veya gecikmelere karşı tedbirli olmakta yarar var.  Hani bazen elimizden geleni yaparız fakat  istediğimiz sonucu alamayınca,  endişeye kapılır hatta öfkeleniriz. Ancak daha sonra anlarız ki, olmaması daha iyiymiş. Ben boşluk süreçlerini  bir mola gibi görüyorum.  İnsanın içe yönelerek düşünmesi, gözden geçirmelerde bulunması anlamında gayet olumludur. Saat 13:56 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, nezaket ve uyumluluk arzunuzu işaret ediyor. Çevrenizle iletişimde bulunmak, bağlantıda kalmak, hoş bir gün geçirmek arzumuz yoğun. Kişiliğiniz, fiziksel görünümünüzle etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilirsiniz. Huzurunuz kaçsın istemediğiniz için, genel olarak pozitif düşünebilen, ortamı germeyen kişilerle bir arada olmayı tercih edebilirsiniz. Saat 17:46 Ay-Satürn görünümü, bizim doğamızda olan nezaketi, sevgiyi, asaleti tüm insanlara sunmak istediğimizi işaret eder. Gerçekten yaraya derman olan, cana can olan insanlarla aramız bu enerji sayesinde güçlenir, köklenir. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

11 Ocak 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Hiç kimseye ileri vadeli sözler vermemelisiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz..

11 Ocak 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz. Yakında koşullar oluşabilir, ama o zamana kadar, sunumunuz için gerekli son dokunuşları yerine getirmenizde fayda var. Evde ve özel yaşamınızda her şeyin yolunda gittiğinden emin olmalısınız. Şikayetlerden kaçınmak ve huzur ortamını yakalamak istiyorsanız yapmanız gereken değişiklikler var. Gerçek duygularınızı göstermek için daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın sert açıları sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir. Öğle saatlerinde ise, belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim. Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru açılar güzelleşiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

11 Ocak 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz bir konuda size ısrarcı davranabilir. Vereceğiniz tepkinin dozunu iyi ayarlamaya çalışın yoksa ufacık bir sorun çığ gibi büyüyebilir.

11 Ocak 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün internet ağları, televizyon, bilgisayar ve teknolojik aletlerle ilgili geçici problemler yaşayabilirsiniz. Topluluklar ve kalabalık ortamlarda çatışmaya açık, duygusal olarak rahatsız edici bir enerjiden geçerken, bireysel enerjinizi spora vehayatınıza yönlendirmeniz yararlı olacaktır.

11 Ocak 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz birine rastlayabilirsiniz. Uzun seyahatlere çıkmayı ne zamandır düşünüyordunuz.

11 Ocak 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>