Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal reaksiyonlarınızı dengelemeniz pek kolay olmayabilir. İkili ilişkilerde huzursuzluk ve kararsızlık gerçekleri görmenize engel olabilir.

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve buyerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Tek başına hareket etmek yerine ortaklıklardan yararlanmaya bakın. Değişik teklifler oldukça cazip gelebilir. Öğleden sonra yapıcı çalışmalar için uygun.

Kararsızlık ve kötümserlik var. Ay, izi harekete geçiriyor ama tartışma ve çatışmalara hazırlıklı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Bu hafta sonu değerlendiremediğiniz fırsatları, hafta içinde yeniden yaratma çabalarınız olacak. Bu konudaki ısrarcılığınız göze batabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 06:25-11:55 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Saat 11:55 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 21:58 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz, finansal işlerimiz, psikolojik ve bedensel sağlığımızla ilgili konularda verimli, olumlu kararlar almamızı sağlayıcıdır. Çünkü bilinçli düşünmemizde etkilidir. Sorunlarımızın ardında yatan nedenleri daha iyi algılarız.  Böylece ileride neyin sıkıntı yaratabileceğini neyin gerçekten faydalı olacağını görerek, yeni bir yol belirleriz. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

11 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız.Siz, ideallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var. Güçlü kişileri seviyorsunuz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin fikir, öneri ya da tavsiyelerine her zamankinden fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz. Mantıklı olmayan talep ve istekleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz. Kendi istek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar yavaş hareket edebiliriz veya ne yöne gideceğimize karar vermekte zorlanabiliriz. Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir. Öğle saatlerinden itibaren ise, aktif ve enerjik bir gün de olacağız. Gün içerisinde ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri yerine yalnız başımıza hareket etmeyi seçmemiz daha faydalı olabilir. Dün uzun uzun yazdığımız özel ilişkilerimizi veya önemli işlerimizi veya görüşmelerimizi destekleyen etkiler de devam ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizin ailesini ziyaret etmeniz gerekebilir. Sizi uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi rahatlatacak. Gelecek yönündeki beklentileriniz için yeni hedefler koyabilirsiniz. İlişkinize zaman ayırabilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylediğiniz zaman alacağınız tepki sizi şaşırtabilir. Bugün Ay'ın konumu, tek başına çalıştığınız zaman, performansınızın çok daha yüksek olabileceğini gösteriyor. Bireyselliğin bazen bir gereksinim olduğunu anlamalı ve ayrıntılar üzerinde yoğunlaşmalısınız. İhtiyacınız olan şey sükunet.

11 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte katılacağınız güzel organizasyonlar aranızdaki buzları eritmenizi sağlayabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle gündelik işlerinizde tansiyon ve enerji oldukça düşük olacaktır. Öğlene kadar rölantide kalmaya özen gösterin. Öğleden sonraki süreçte ise en angarya gibi gözükenlerden başlayarak her birini eksiksiz ve hatasız tamamlamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde ise kendinizi özel ilişkinizle birlikte keyifli bir etkinlikle ödüllendirebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bu sabah saat 07:25'te Balık burcunda boşluğa giriyor, 12:55'te Koç burcuna geçmiş oluyor. Öğleye kadar daha yavaş tempoda kalabiliriz. Elimizdeki işlere odaklanıp yeni kararlar almayalım. Değişiklik yapmak, işlerinizi daha çabuk halletmek için hız ve canlılık vadeden Koç enerjisine geçmesini bekleyelim. Öğleden sonra bekleyen, zihin dağınıklığı veya elde olmayan nedenlerden ilerlemeyen işleriniz varsa hızlıca yoluna girecektir. İstediğiniz ilerlemeyi kaydedebilirsiniz. Detaylara dikkat etmeli, düşüncesizlik yapmaktan uzak durmalı. Çünkü acele ederken gözden kaçırdığımız pürüzler oluşabilir.

11 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 36' 04" R
Ay
Oğlak
27° 43' 40"
Merkür
Koç
16° 57' 46"
Venüs
Boğa
01° 13' 22"
Mars
Balık
29° 51' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 58"
Satürn
Balık
16° 35' 29"
Uranüs
Boğa
22° 21' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 09"
Lilith
Başak
23° 21' 28"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>