Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umudu kıracaksınız.

Aşk ilişkinizde bir kişilik değişimi içindesiniz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. İçinizdeki gerilim azalmasa bile heyecanlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle dost davetlerinde eğlenceli vakit geçirecek, seyahat planları yapacaksınız. Parasal konulara yönelik projelerinizi arkadaşlarınıza anlatıp desteğini alabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 09:42 Ay-Venüs görünümü, zevkli, huzurlu, paylaşıma dönük bir iletişimin göstergesidir. Sevdiklerimizle bir araya geliriz, hislerimizi yazıya ve söze rahatlıkla dökeriz. Saat 17:43 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor. Saat 18:09 Ay-Pluto görünümü, ailevi ve yerleşim yerimizle alakalı konularda bir karar aşaması veya önemli bir konunun görüşülmesi yönünde etkilidir. Taşınmak, satın almak veya yuva kurmak veya özel hayatımızla ilgili meselelere eğilmek vaktini işaret eder. Biraz düşünürüz, bazen zorlanırız. Bizim düşündüklerimizle, şartlar arasında bir güçlük çıkabilir. Sizin için bir analiz zamanı olduğunu söylemek isterim. Her yönüyle ölçüp tartınız. Saat 23:38 Ay-Güneş görünümü, eğlenceli dostluklara ve özel yakınlaşmalara da bir hayli önem vermemizi sağlıyor. Gün boyunca her konuda güzellikler yanınızda olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişim sağladığın konuların üzerine gittiğin bir gün. Çabalarının karşılığını bugün alabilirsin.

12 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı bir sonuç almak istiyorsan farklı bir şey yap. Aynı şeyleri yaparak aynı sonuçları elde edersin, farklı sonuçlar değil.

12 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ile ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken sizi desteklemeye devam etmekte. Cesur, girişimci özelliklerinizi daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Liderlik edebileceğiniz konular gündeme gelebilir.

12 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinizle sevdiğiniz insanın ihtiyaçları arasında gerilimler oluşabilir. Bazı işlerinizi aceleye getireceksiniz. Ailenizle aranızda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

12 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin gününüz! Ay'ın burcunuza yerleşmesiyle duygusal yönden kendinizi çevrenizdekilerle uyumlarsınız. Partnerden övgü dolu sözler duymak, estetik konularına yönelmek, sanat ve tasarımla ilgilenmek, partilere katılmak, annenizin desteğini üzerinizde hissetmek size iyi gelir. Uzun zamandır planladığınız kozmetik alışverişinizi bugün tamamlayın.

12 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

12 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 29" R
Ay
Balık
03° 51' 01"
Merkür
Koç
18° 12' 28"
Venüs
Boğa
04° 24' 19"
Mars
Koç
01° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 12"
Satürn
Balık
16° 48' 54"
Uranüs
Boğa
22° 30' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Başak
23° 38' 40"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>