Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var. Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz.

Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz. Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı.

Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi. Ama çaresiz, bu umudu kıracaksınız.

Aşk ilişkinizde bir kişilik değişimi içindesiniz. Kaybetme korkunuzu, onu kaybetmek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün Kova burcunda ilerlerken, keyifli bir gün olabilir, zevk aldığınız konulara, aktivitelere, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Heyecan ve heveslerinizin ön planda olduğu bir gündesiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, devam eden Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, aşk hayatınız, sosyal faaliyetleriniz, çocuklarınızla olan ilişkiniz, hayatın farklı yanlarını keşfetme arzunuz yine ön planda. Sorunlar olsa dahi, bunlarla yüz yüze gelmekten pek hoşlanmazsınız. Elden geldiğince eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmak istersiniz. Yenilik anlamındaki aktiviteler sizi bir hayli heyecanlandırır. Farklı yerler görmek, güzel giyinmek, değişimde bulunmak, kendiniz adına sıra dışı bir şeyler yapmaktan zevk alırsınız. İlişkide bulunmaya, sürpriz bir aşk yaşamaya, hedefler tayin ederek bunlara ulaşmaya arzu duyarsınız. Saat 20:36 Ay-Güneş görünümü altında sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, söylediğiniz bir söze ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür. Ruhunuz özgür olmak ister ve dilediği gibi davranmaktan yanadır.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendini ispat edeceksin! Kendini ispat etmek için ideal bir gün. Bulacağın fikir ya da proje üstlerinin gözüne girmeni sağlayacak. Eğer bir sınav hazırlığındaysan bugünü tamamen çalışmaya adayabilirsin. Gün içerisinde yatırım ile alakalı konular gündemine gelebilir. Ancak acele etmek istemeyeceksin. Eğer yeni bir şehre taşınmak ya da yaşamı baştan kurmak gibi konuların varsa radikal çıkışlar yapmaktan uzak durmalısın. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, arkadaşların aracılığı ile tanışacağın kişi seni çok etkileyecek. Sırılsıklam âşık olduğuna sen bile inanamayacaksın. Çocukların varsa, bazı konularda onlarla fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Keskin konuşmalar, kapanmaz yaralara dönüşebilir. O yüzden de bin düşünüp bir adım atman yararına olacaktır.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yaşanan duygusal gerilimler sizi kabuğunuza çekilmeye doğru itebilir. İlişkilerde daha fazla kutuplaşma yaratmamaya çalışmalısınız.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz kişilere zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapmak size keyif verecek. Sorumlu olduğunuz işleriniz için risk alabileceksiniz. Aşk hayatınız için yaratıcılığınızı kullanacağınız bir gündesiniz. Farklı şeyler ortaya koymak size iyi hissettirecektir. Evinize zaman ayırabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle ilgili konularda bir denge bulmakla hareket edip risk almak arasında kalmış durumdasınız. Risk almayı tercih edebilirsiniz çünkü her konuda şansınız oldukça yüksek. Dış dünyada bulunmaktansa, kendinize, ailenize ve sevdiklerinize zaman ayırmayı tercih edeceksiniz. Teraziler kendi iç seslerini duyma halinden hoşlanır oldular.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. İçinizdeki gerilim azalmasa bile heyecanlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle dost davetlerinde eğlenceli vakit geçirecek, seyahat planları yapacaksınız. Parasal konulara yönelik projelerinizi arkadaşlarınıza anlatıp desteğini alabilirsiniz.

12 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu eğlenme arzunuzla yaratıcılığınızı bloke eden koşullar arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Onaylanma arzunuz artarsa başkalarına bağımlı ve dramatik tutumlar sizi ve etrafı yorabilir.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatınızdaki ciddi konuları bir kenara itin ve kendinizi şımartın. Uzun zamandan beri uğraştığınız aile içi diyaloglar ve baskıcı tavırlar bugün sizden uzak dursun. En sevdiğiniz konu ya da kişiyle vakit geçirin. Bir hobiyi hayatınıza dahil etmekten mutlu olun. El becerilerinizi keşfedin. Güzelliklere odaklanın.

12 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

12 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>