Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları çözmek için aradığınız zamanı ancak akşama bulacaksınız. Stresli bir günün sonunda da onunla istediğiniz diyaloğu kurmakta zorluk çekecek, duygularınızı anlatmakta pek başarılı olamayacaksınız.

Meslek yaşamınızda cesur ve kendinize güvenen tavırlarınızla ön plana çıkacaksınız. Ancak kararlarınızı verirken duygusal davranıyor, altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz.

Parasal açıdan giderek rahatlıyorsunuz. Daha önce sıkıntı duyduğunuz sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Bugün sizin için sürpriz sayılacak ailenizle ilgili yeni bazı başlangıçlar olacak.

Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Bu görünüm dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Saat 12:42 Ay-Neptün arasındaki karşıtlık, hassas düşünmenize neden olabilir. Ne fazla iyi niyet ne de abartılı bir hassasiyet içinde durumunuzu ele almayınız. Çünkü bir ufak sorun olsa, bunu gözünüzde büyütebilirsiniz. Sonra da yanlış mı düşündüm acaba deyip geri adım atmaya kalkışırsınız. Böyle çelişkiler hissederseniz, çok önemli bir karar vermeye kalkışmayınız. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin ve ailen arasındaki gerilim artacak. Bu gerginlik ve tartışmalardan sen de nasibini alabilirsin.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış ilişki seçimlerinizden dolayı arkadaşlarınızla gerginlikler oluşabilir. Gizlilikler sosyal yaşamda daha görünür olabilir. İlişkilerde rekabete dayalı bazı sorunların sıkıntılarını çekebilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün henüz netleşmemiş durumlar ve henüz plan aşamasında kalan koşullar var. Dedikodularla ya da gizli kalan şeylerle de karşılaşabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal konulardaki yalnızlığınız bugün sizin için önemli bir avantaja dönüşebilir. Kalbinizden geçenleri kendinize saklayabilir, özel hayatınızla ilgili ketum tavırlar sergileyebilirsiniz. Çevrenizden gelecek yardım ve desteği geri çevirmemelisiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı ve içsel dünyanıza çekilmek isteyebileceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz. Zihninizde olumsuz geçmişle ve problemli ilişkilerinizle barışma konusunda yol alabilirsiniz.Kontrolünüz dışında gelişen konularda olumlu gelişmeler karşınıza çıkabilir. Kendinizi göstermekten ziyade iç dengelerinizi yakalayabileceğiniz bir gün yaşayabileceksiniz. Hayatınızda kontrolünüz dışında gerçekleşen tüm olaylara karşı detaylı ve kuşkucu bir bakış açısıyla değerlendirme yapma şansına sahip bulunuyorsunuz.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ortamınız, son derece uyumlu ve sıcak olabilir. Ailenizle olan iletişiminiz ve etkileşiminiz, maddi konularla ilgili tartışmalara girmediğiniz sürece, olumlu bir seyir izleyecektir. Akrabalara yapılacak ziyaretler, hoş sohbetlerle geçebilir.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 31" R
Ay
Aslan
15° 35' 19" R
Merkür
Koç
28° 46' 06"
Venüs
Boğa
18° 44' 41"
Mars
Koç
10° 47' 03"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 38"
Satürn
Balık
17° 43' 32"
Uranüs
Boğa
23° 10' 49"
Neptün
Balık
29° 18' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 24"
Lilith
Başak
24° 56' 09"
True Node
Koç
14° 52' 51"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>