Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok objektif saptamalarla bazı duygularınızın adını koymanız kolaylaşabilir. İleri yakınlaşmaları, arkadaşlık tanımlamaları içinde saklı tutma çabaları çok anlamlı değil.

İş hayatınızın sorunlarını kimseyle paylaşmıyor, tek başınıza yaşamayı tercih ediyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Paranızı ailenizle çakışan tercihinizde değerlendirmeniz, en akılcı yol olarak görünüyor. Bu tercih, birtakım küçük güvensizlikleri de yerli yerine oturtabilecektir.

Önümüzdeki günlerdehayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Güne keyifsiz bir başlangıç yapacaksınız ancak akşam saatlerinden sonra keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Özellikle duygusal açıdan kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Güzel ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle iletişimlere girebilirsiniz. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün düşüncelerinizi kabul ettirebileceksiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda gerçekleşecek sondördün fazı etkinliği altında başlıyor. Bir yandan her türlü bilgiyi öğrenmeye istekli, her gelişmeyi yakından takip etmeyi seven, kendimizi geliştirmek arzusu duyan biriyiz. Diğer yandan en ufak bir meseleyi gözümüzde büyütüyor, içinden çıkılmaz hale getiriyoruz. Oysaki madem amacımız öğrenerek rahatlamak. Neden her şeyi bu kadar dert ediniyoruz. Bilgileniriz ve mantıklı bir sonuca vararak rahatlayabiliriz. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendimize çok yüklenmeyelim lütfen. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, kendinizden, hayattan ve onun size sunacağı iyilik ve güzellikten umudu kesmemenizi, günün aydınlığında gecenin karanlığının son bulduğunu ve her ne olursa olsun yaşamın bir armağan olduğunu hissetmenizi sağlayıcıdır. İstediğiniz her ne varsa onu elde etmek için gönlünüz size rehberlik edecektir. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü altında, ev ve ailevi konularda ciddiyetle durmalısınız. Eğer mali, sağlık veile alakalı bir karar verilecekse derinlemesine gözden geçirilmedir. Kişi ideallerine uygun şekilde ilerlemekten yanadır. Güven olgusunu yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Problem kaldıracak hali yok. Neyi arzuluyorsa, o yöndeki gelişmelerin olmasını istiyor. Saat 22:47 Ay-Merkür görünümü, zihinsel açıdan kafanızın içi bir hayli dolu. Aslında bilinçli bir şekilde düşündüğünüzde birçok meseleyi çözümlüyorsunuz. Ancak en çok takıldığınız mesele, hayatın sizi belli bir kalıp içinde tutması. Sanki bir kabuk veya koza içinde gibisiniz. Çıkmak istiyorsunuz. Fakat çıktığınızda ne yapacağınızı düşünüyorsunuz. Ben özellikle mali konularda hayallere kapılmadan ancak çok da olumsuz düşünmeden şöyle bir piyasaya bakmanızı istiyorum. İlişki konusunda da lütfen acele etmeyiniz. Sözlere değil, ortaya konanlara bakınız. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığınızyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlaşıyorsunuz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Kendi gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere veya seyahat planlarına zaman ayırmalısınız. Elinize geçecek bilgiler geçmişte birlikte olduğunuz ya da beraber çalıştığınız kişilerle ilgili kararlar almanıza yardım edebilir. İlişkilerin dinamiği değişiyor ve doğru yönetilmeli. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDEKİ herkesten sıkılıp alıp başımı gideceğim diyebilirsiniz. Yorgunluk ve karamsarlıklar çökebilir bir anda üzerinize.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kalabalık ortamlar, arkadaş çevreniz ve sosyal gruplar aracılığı ile hızlı ve hareketli geçireceğiniz bugün, etkinlik, davet, seminer, sunum, düğün ve organizasyonlarda yer alabilir, yeni insanlarla tanışabilir ve keyifli zaman geçirebilirsiniz. İnternet ortamı ve finansal konularda olası problemlerle karşılaşabileceğiniz gün içinde kadın erkek ilişkilerinde daha yapıcı tavırlara ihtiyacınız olacak.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 04" R
Ay
Balık
17° 51' 18"
Merkür
Koç
18° 47' 39"
Venüs
Boğa
05° 36' 10"
Mars
Koç
02° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 52"
Satürn
Balık
16° 53' 50"
Uranüs
Boğa
22° 33' 41"
Neptün
Balık
29° 01' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 04"
Lilith
Başak
23° 45' 08"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>