Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belirsizliklerin sizi yıpratmasına boyun eğmemelisiniz. Karmaşık diyaloglardan uzak durmanız gerekiyor. Dostluk ilişkilerine abartı bakışınızla kolay yönlendiriliyorsunuz, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor. Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış bir bakış içinde görünüyorsunuz.

14 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 14 Mart saat 00:07-31 Mart saat 20:31 tarihleri arasında etkili Merkür-Koç burcu geçişinde, İlişkinizin niteliğine göre sorunlu bir beraberliğiniz varsa, agresif konuşmalara neden olabilir. Sakin bir şekilde duruma bakmak lazım. İlişkisi mutlu olan kişiler için de, birlikte olumlu yansıma altında önemli kararlar verilebilir. Fikirlerinizi birbiriniz üzerinde baskıyla kabul ettirmeye çalışmayınız. Saat 20:51 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Mutlu gülümseyişlerle dolu bir gün diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

14 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığınla bugün herkese örnek olacaksın. Tabii bu durumu çekemeyip seni kıskananlar da olacaktır.

14 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili yaşadığınız gerginlikler güne damgasını vuracaktır. Umduğunuzu bulamama duygusu sizi farkındalık sahibi bir birey haline getirebilir.

14 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırırken biraz bencil davranabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Karşınızdaki kişiler önem kazanabilir. Haklı olduğunuz konularda bile karşınızdakine bağlı kalabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayağa kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

14 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün karşıt burcunuza ilerlemesi sizi ikili ilişkilere ve iletişime odaklı kılabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu kişiler alanlarında uzman ve size fikir veya görüş verebilecek kişiler olabilir. Her türlü ikili diyaloğa açıksınız. İlişkinizde de iletişimin artacağı bir döneme ilerliyorsunuz.

14 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi isteklerinize yoğunlaşmanız hayatı farklı yönden algılamanıza sebep olabilir. Bu da sevdiklerinize tepkilerinizi kolaylaştırabilir. Özel hayatınıza biraz daha özenli yaklaşın.

14 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Aile içi ilişkilerde otorite baskısı, dönüştürme ve değiştirme hevesli diyaloglar kaydedilebilir. Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Ortağınız veya özel ilişkinizle olan iletişiminizde soğuk, kopuk ve mesafeli davranışlarınız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Sözleriniz ve düşüncelerinizle biraz soğuk ve uzak, ancak sağlam bir intiba bırakabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceliği, görev ve sorumluluklarınıza vereceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizin ihtiyaç ve beklentileriyle uğraşmaktan, bunları yerine getirmekten kendinize vakit ayıramasanız da, insanlar size minnettar kalacak ve takdir edecektir.

14 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 19' 57" R
Ay
Terazi
16° 48' 55" R
Merkür
Boğa
05° 29' 35"
Venüs
Boğa
25° 04' 24"
Mars
Koç
14° 42' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 28"
Satürn
Balık
18° 04' 22"
Uranüs
Boğa
23° 28' 43"
Neptün
Balık
29° 25' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 59"
Lilith
Başak
25° 30' 23"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>