Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda parlarken dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, hem aktif bir şekilde hareket etmenizi hem arzu etiğiniz şekilde konuşmamızı sağlıyor. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, ailemizin güvenliği ve geleceğimizi garanti altına alma arzumuzu yükseltiyor. Kazanma hırsımız yüksek. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, dostlarınızdan görülecek desteklerin, hoşlukların işaretçisidir. Sosyal ortamlarda bulunmaktan zevk alırsınız. Kibarlığınız, güzel sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyebilecek güçtesiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Hayalindeki mesleğe hiç uzak olmadığını görmeni sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsin. Bu ufak bir motivasyon konuşması dahi olabilir. Ertelediğin planlarını hayata geçirmeye başlıyorsun. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysan, bulunduğun konumu sorgularken, ?Kariyerimi daha fazla nasıl ileriye götürebilirim.? gibi soruların hesaplarını yapıyor olacaksın. Bu yüzden ara ara karamsar bir ruh haline bürünebilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, tanıtım kampanyalarına katılmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın bir arkadaşınızın yaşadığı bir durum üzerine düşündüklerinizi söyleyebilir ancak karşı taraftan beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Durum böyle olduğunda sessiz kalmak ve olayları arka plandan izlemek isteyeceksiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sorumlu olduğunuz konulardaarkadaşlarınızla ortaklaşa çalışmalar yapabilirsiniz. Olayları bütün yönleriyle değerlendirmeniz etrafınız tarafından takdir görür. Akıcı koşulların olduğu bir gündesiniz. Kendinizle ilgilenmek, kişisel bakım için zaman yaratmak isteyeceksiniz. İmaj değişikliği yapmak için uygun zamanlar.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farkında olmadan, bazı kırıcı tavırlarınızyaşamınızı olumsuz yönde etkileyecek. Zevklerinizden ödün vermiyor, istediklerinizi zorla uygulatmak istiyorsunuz. Taşkın tavırlarda bulunanlar olacak.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece kararlı ve duyarlı olacağınız bir gün. Bulunduğunuz konumu yeniden gözden geçirecek ve istediğiniz noktada olduğunuza karar vereceksiniz. Sorunları mantığınızla çözümleyebilir, olaylara objektif açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim daha da güçlenecek. Dikkatlisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi istekleriniz, düşüncelerinize gereken önemi vermeli krizlerden uzak durmalısınız. Seyahatteyseniz, gayet olumlu etkiler altında olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı duygu değişkenliklerinizle tepki vermeyin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerde her şeyi uyumlu hale getirmek istersiniz. Karşınızdakilerin aşırı stresli tavırları sizi yorsa da sonunda sakinliğiniz sayesinde başarı kapınızı çalar. Herkesin denge unsuru olacak bir misyon üstlenirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde hareketlilik var.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 07' 06" R
Ay
Yay
23° 40' 19"
Merkür
Koç
16° 12' 49"
Venüs
Koç
28° 04' 25"
Mars
Balık
27° 53' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 15"
Satürn
Balık
16° 21' 47"
Uranüs
Boğa
22° 12' 43"
Neptün
Balık
28° 50' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 27"
Lilith
Başak
23° 04' 27"
True Node
Koç
15° 27' 18"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>