Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir gününüzdesiniz. Bunu körükleyebilecek yeni haberler söz konusu olabilir. Tam oturmamış olduğuna inandığınız birtakım ilişkilerinizi güçlendirme arzunuzda aşırılıklardan kaçınmalısınız. Son günlerdeki dalgınlığınızı üzerinizden atmanız gerekiyor. Kırabileceğiniz küçük potlar, sonradan zorlanacağınız onarma uğraşlarına yol açabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:41 Cuma günümüz saat 07:29 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında başlıyor. İç dünyamızı keşif yolunda tek ihtiyacımız olan aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji altında ruhumuzun arayışları güzellikler ve iyiliklerden yana. Manevi gücünüzü yükselten bu etki altında, özünüzdeki cevheri bulma yolundayız. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğun. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, fedakarca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını görme arzumuzun işaretçisidir. Empati yapabilen, yükümüzü hafifleten, sorumlu ve güvenilir olan insanlara ihtiyacımız var. Bu enerji sayesinde ne isteğimizi bilerek karar vereceğiz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, zorlandığınız bazı meselelerin, kabullenmekte güçlük çektiğiniz durumların sizi daha fazla etkilemesine yol açabilir. Fedakarlığınızın karşılığını görmeyi, sevdiklerinizin kıymetini bilmesini bekleyebilirsiniz. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statüsü zengin, takdir gören biriyle zaman geçireceksin. Bir maceraya son vermek isteyebilirsin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda artık yolunda giden ve taşları yerine oturtan enerjinizi aynı zamanda kariyer hayatınıza da taşımak isteyecek ve ora da da önemli bir sonuçlandırmaya gitmek isteyeceksiniz. Tabi her şeyin bir anda olması bazen mümkün olmayacağından bu noktada beklemek ve sabırla yavaşça ilerlemek belki de temellerin sağlam olması açısından daha uygun olacaktır. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gizli konuşmalara karşı dikkatli olun.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin çocuklar ve yaratıcı faaliyetler alanınıza vurgu yapıyor. Bu konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla uyumlu şekilde çalışabildiğiniz kaliteli bir zaman dilimi yakalayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni koşullar ve birtakım değişiklikler gündeme gelebilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda kurnaz kişilerin oyununa gelmemeniz için uyarıyor sizleri. Cazip görünün tekliflerle karşınıza gelebilir sizi cezbetmek için ikna etmeye çalışabilirler. Gelen teklifin büyüsüne kapılarak maddi manevi zarar görebileceğiniz bir karar alabilirsiniz dikkatli olun ve yeni tanıdığınız insanlarla böyle birilişkisine girmeden önce iki kez düşünün. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana iğneleyici sözler söyleyerek ne elde etmeyi umuyorsunuz? Anlayış saygı beraberliği güçlendiren en önemli faktörlerden biridir karşınızda ki insanın sabrını taşırdığınız anda size vereceği tepkileri düşünerek hareket edin. Bekar Teraziler ise bugün size yaklaşan insanlara karşı temkinli davranmalısınız. Sağlığınıza da dikkat etmelisiniz mideniz ile ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması sevdiklerinizle ilgili konular, aşk hayatınızla ilgili olaylar ve sorgulamalar gündeme getirebilir. Sıradışı yaklaşımlar sergilemek konusunda oldukça sabırsız davranabilirsiniz. Ancak bu yaklaşımların akılla, mantıkla, zihinle barışık olmasına dikkat etmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulması, aşk hayatınızı etkileyecek. Değişimleri rahat karşılayacaksınız. Evliyseniz bebek haberi alabilir veya çocuk sahibi olmak için harekete geçebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Satürn arasındaki destekleyici etkileşimhayatınızda yönetsel alanda başarı elde edeceğinizin bir göstergesi. Özellikle kadınlardan göreceğiniz destekle, kariyerinizde doğru kararlar alabileceksiniz. Bu dönemdeki ilişkiler daha çok görev odaklı olmalıdır.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz ve görevlerinizle ilgili olarak son derece sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Gelişen olayların nitelikleri sıradan olmayacaklarından, sizin de değişik programlar yapmanızı, farklı yöntem ve perspektifler belirlemenizi gerektirebilirler.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>