Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir gününüzdesiniz. Bunu körükleyebilecek yeni haberler söz konusu olabilir. Tam oturmamış olduğuna inandığınız birtakım ilişkilerinizi güçlendirme arzunuzda aşırılıklardan kaçınmalısınız. Son günlerdeki dalgınlığınızı üzerinizden atmanız gerekiyor. Kırabileceğiniz küçük potlar, sonradan zorlanacağınız onarma uğraşlarına yol açabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün kariyer konularınız için eyleme geçebilirsiniz. Yeni bir işe başvurmak istiyorsanız günün ilk yarısı yapmanız daha iyi olacaktır. Çalışmıyorsanız ve geleceğinizi ilgilendiren bir konu gündeminizde varsa öğleden sonraya bırakmayın. Saatler ilerledikçe zor görünümler de oluşmaya başlayacak. İlk olarak 17:24'te Ay'ın Venüs ile karşıtlığı kesinleşecek. Devamında da Satürn de işin içine dahil olunca hem kariyer hem de aile hayatınızda gergin olacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Evegetirenleriniz varsa ailenizden sitem duyabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerin çatışıyor!Ay, bugün duygusal bir burçta hareket ediyor. Kendi zihninle muhalefet olduğun bir dönemden geçiyorsun. Düşüncelerin kendi içinde çatışıyor. İsteklerin ve seçimlerin için verdiğin mücadeleyi yargıladığının farkında mısın? Hem en iyisini hak etiğini düşünüyor hem de savaşmaktan kaçıyorsun. Maalesef hayat da seçimler üzerine kurulu. Lütfen bugünile ilgili konuşmalarda dinleyici ol! Yenilenmek istiyorsun ancak zamanlaman yanlış olabilir. O yüzden aceleci davranmamaya özen göstermelisin. Evliliğinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, ailenin verdiği öğütlerle hareket etmeyi deneyebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının davranışlarından rahatsızlık duyarak onu uyarmak zorunda kalacaksın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınız önemli ölçüde gündeminizde olacaktır. Hayatınızı nasıl şekillendireceğinize dair bazı konular gündeminizde olabilir.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Yengeç'te ilerleyen Ay, daha çok dikkat çekebileceğiniz ve kendinizi ortaya koyabileceğinizi açıklıyor. Ancak biraz daha sabırlı olmaya bakmalısınız.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular ve seyahatler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde hedeflerinize, yapmak istediklerinize, planlarınıza odaklanabilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle, olgun ve yaşlı kimselerle bir araya gelebilirsiniz. İtibarla ilgili konular önem kazanıyor.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aktif bir Cumartesi günü geçireceksiniz. Duygusal anlamda kaybettiğiniz özgüveni tekrar kazanma fırsatınız olacaktır. Gelecekteki ilişkiniz için adımlar atabilirsiniz. Sürekli haber aldığınız bir insan varsa, neden sürekli sizi aradığını veya sizinle iletişime geçtiğini bir sorgulayın isterseniz.

16 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir aradığınız huzuru bulamıyordunuz. Bugün koşullar rahatlıyor ancak ertelenmiş duygular gün yüzüne çıkabilir. Özellikle öğleden sonra ifadede seçici davranmak faydalı olur.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev aile içi ilişkiler bugün odak noktanız. Annenizin ihtiyaçlarına kulak kabartın. Geçmişten gelen aile meselelerini olumlu şekilde çözebilirsiniz. Yardım derneklerinde gönüllü çalışmak, kimsesiz çocuklara yardım etmek için bundan daha uygun bir gün bulamazsınız. Paranızın bereketini fark edeceğiniz bir zaman. Hayatı sevdiklerinizle karşılık beklemek paylaşın.

16 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz ve görevlerinizle ilgili olarak son derece sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Gelişen olayların nitelikleri sıradan olmayacaklarından, sizin de değişik programlar yapmanızı, farklı yöntem ve perspektifler belirlemenizi gerektirebilirler.

16 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>