Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızınçevresinden biri, size olan duygularından söz edebilir. Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, siz karar vermek için acele etmiyorsunuz.

Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor. Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız.

Bugün bir konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var.

Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir. Kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam kalabalık bir grupla program yapabilirsiniz. Hazırlık için epey çalışmanız gerekecek. Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Sizi şansınıza küstüren bazı olayların, gerçekten şanssızlık mı olduğuna dönüp bir daha bakmanızda yarar var.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Çarşamba günümüz,  gayet olumlu bir geçişin etkinliği altında başlıyor. 16 Temmuz 2014 saat 12:30-11 Ağustos 2015 saat 14:11 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda ilerleyecek. Ben bu süreci sizler açısından yeni bir pencereden güneşe bakmak olarak yorumluyorum. Bu sefer ki bakış, yılların size kazandırdığı tecrübeleri özgüvenli bir şekilde dışarıya sunuş olacaktır. Sizi fark etmemek mümkün mü böyle bir parlaklık altında. Evet, artık sosyal çevrenizin yakışıklı, güzel, alımlı, duruşuyla ilgi uyandıran, popülerlik gücüyle ilgi uyandıran kişileri oluyorsunuz. Jüpiter yüce elini, bir insana dokundurmaya görsün, kapılar açılır önünde. İtibarınız yükselir. Sosyal çevreniz gelişir. Özgüven duygunuz, en uzaklardan bile görülecek kadar etkindir. Venüsün ağız tadı, Jüpiterin bonkör eli ve siz. Kim bilir ne güzellikler sunacaksınız dünyaya. Bu süreç yeni hedefler belirlemenizi sağlayan fırsatları da işaret etmektedir. İnsanlara yardımcı olmak, bonkör davranmak, tevazu içinde paylaşmak dönemin etkileri arasında sayılabilir. Tabii ki zaman zaman kendinizi kaf dağında sanabilirsiniz. Fakat ben şimdiden bunun ayarını yapacağınızı düşünüyorum. Toplumsal hayat bu süreçte sizin için çok kıymetlenecek. İyi niyetinizle bilginizi sununuz. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak isteyenlere destek olunuz. Hangi alanda yetenekli iseniz veya hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alana yönelerek, ben buradayım diyiniz. Bunu derken, illaki alkışlanmayı değil, yaptığınız işten zevk almayı da biliniz. Birilerinin sesi olunuz. Kendiniz gibi diğer insanları da kucaklayınız. Karşınıza projeler çıkabilir siz de projelerinizi sunabilirsiniz. Satürn derslerini de unutmayalım. Eviniz, aileniz ve parasal konularda yine akıllı davranınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun dostlarım.   Bu geçişin sizler için en olumlu gelişmelere işaret olmasını temenni ediyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yapınızın getirdiği avantajları kullanmak için, önünüzde güzel fırsatlar var. Mantık ve duygu ikilemi yaşadığınız bugün, çevrenizin fikirlerine kayıtsız kalmamalısınız. Çıkacağınız yolculuklar işiniz için önemli olacak. Gecikmiş işlerinizi tamamlamak için, önünüze çıkacak fırsatları yeniden gözden geçirmelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteksizliği üzerinizden atmalısınız. Yeni kazanılacak tecrübeler, kişisel gelişiminize katkısı olacak aktiviteler veya seyahatler yakın ve uzun vadede ilerlemenize yardım edebilecek sonuçlar doğurabilir. Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir. Aşk hayatınız ön planda. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün ve yarın, önemli bir değişimin ortasında olanlarımız olayları harekete geçirecek veya geçirmiş olmanın mantığı konusunda soru işaretlerine sahip olabilirler. Endişelenmek yerine asıl büyük hedefi hatırlamak ve odaklanmak daha doğru olacaktır. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE sorsalar dünyanın en şanssız insanıyım diyeceksiniz. Aniden mutlu yada mutsuz olduğunuz zamanlar dengenizi bozuyor.

16 Temmuz 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 26" R
Ay
Boğa
00° 47' 43" R
Merkür
Koç
20° 55' 10"
Venüs
Boğa
09° 12' 44"
Mars
Koç
04° 51' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 08"
Satürn
Balık
17° 08' 18"
Uranüs
Boğa
22° 43' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 43"
Lilith
Başak
24° 04' 37"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>