Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz vurdumduymazlığından bıktınız ve ondan biraz daha fazla ilgi bekliyorsunuz. İsteklerinizi partnerinize açıkça belli etmelisiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde küçük de olsa sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ancak siz bunlara karşı ilgisiz davranacaksınız ve günlük işlerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Kendinizi kontrol etme isteğinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz ve buna bağlı olarak harcamalarınızda bazı kısıntılar yapma kararı vereceksiniz.

Eski bazı konular yeniden gündeme gelebilir. Hayatınızı ilgilendiren bazı konularda kaygılar duyabilir yersiz endişelere kapılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok hareketli bir çevreniz var ve siz onların arasında sessiz kalmayı tercih ediyorsunuz. Son günlerde çok sıkıntılı ve düşüncelisiniz. Biraz kendinizi toparlamalısınız. Ailenizden ve sizi sevenlerden büyük destek görüyorsunuz bunun kıymetini bilin. Başarı çok yakınınızda.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, çevremizde bulunan kişiler, yakınlarımız, dış dünya ile olan her türlü girişim, kısa-uzun seyirli geziler, eğitim,gibi konularda karşımıza çıkabilecek zorlukları işaret ediyor. Bizi anlamakta, biz de birilerini anlamakta zorlanabiliriz. Mecburen sorumluluk yüklenebiliriz. Bütün bunlar doğaldır. Sabırlı olmamız gerekiyor. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü,hayatımızdan ailevi yaşantımıza kadar her meselenin duyarlılıkla gözden geçirilmesi mümkündür. Fakat bu duyarlılık kendimizi kısıtlamaya neden olabilir. Sakin olalım. Adil düşünelim ve her şeyin mutlaka bir çözümü vardır diyerek bir daha ele alalım. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, dostlarınızdan görülecek desteklerin, hoşlukların işaretçisidir. Sosyal ortamlarda bulunmaktan zevk alırsınız. Kibarlığınız, güzel sözlerinizle etrafınızdakileri etkileyebilecek güçtesiniz. Saat 16:38-19:13 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Enerjimizi toplamak için rahatlatıcı olan her şeyi öneriyorum. Yürüyüş, kitap okumak, kısa bir geziye çıkmak, dostlarla muhabbet etmek gibi. Yüreğimizin sesini dinlemek işe yarayabilir veya kendinizle baş başa kalmak, dinlenmek de. Önemli olan biraz rahatlamaktır. Yeteri kadar kafamız bir çok meseleye takılı. Biraz olsun rahatlamak sizin hakkınız. Saat 19:13 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde, partnerinizin ilgi ve sevgisiyle sizi sarmalaması ve onun için ne kadar değerli olduğunuzu hissettirmesi lazımdır. Ancak o zaman kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Günlük enerjiler bazılarınızın aşk konusunda değişkenlikler göstermesine, geriye çekilmesine neden olabilir. Bunun nedeni, partnerinizin tepkisini görebilmek içindir. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden yardım görmemen kendi başına kaldığını hissettirecek. Telefonlara yanıt vermek içinden gelmeyecek.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu tarzı konulara ve oluşumlara ekstra dikkat etmeli ve sözlerinizi doğru yer doğru zaman doğru kişi ile paylaşmalısınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflediğiniz konuları eğitimler alabilirsiniz. Teknik konularla ilgili işler gündeme gelebilir. Gün içinde yabancılarla ilişkileriniz önem kazanabilir. Sanatsal işlerle uğraşabilirsiniz. Eski ilişkilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Karar almanız gereken durumlar olabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğinizi göreceksiniz. İş değişikliği düşünen Teraziler önce araştırın.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda üstleriniz ve patronlarınızla ya da görev ve sorumluluklarınızla ilgili sizden yaşça büyük ve otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinize bugün biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. Ciddi tutumunuzu korumalısınız.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara yaşadıklarınızı çaktırmak istemeyeceksiniz bu da bazı ortamlarda aşırı iyimser ilişkiler kurarak ilerlemenize neden olacak. Fırsatları yakalayın ama daha bilinçli ve sakin ilerlemelisiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın akşama doğru Yengeç burcuna geçmesiyle odağınız aile meselelerine kayacaktır. Bu saatlerde kendinize bir mola verin. Zira elinizdeki işlerin hızlı halledilmesi için zor bir zaman. Kendinizi iyi hissettiren bir ortamda bulunun. Bu bir yoga seansı veya kişisel bakımınız için harcadığınız vakit olabilir. Kadınlarla ilişkilerinizde zorlu bir iletişim var. Karşınızdakiler sizi anlamaz görünüp kişisel çıkarlarını ön plana almak isterler.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 21" R
Ay
Oğlak
14° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 37' 27"
Venüs
Boğa
00° 02' 40"
Mars
Balık
29° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 25"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 06"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>