Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunsuz bir dönemdesiniz. Sevgiliniz ilgisini ve sevgisini sizden esirgemiyor. Son günlerde iyice şımartılıyorsunuz. Bunun değerini bilin.

İş yaşantınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları sizin cesaretinizi kırmamalı. İstediğiniz gelişmeler beklemediğiniz zamanda ve şekilde karşınıza çıkabilir. Biraz daha beklemelisiniz.

Maddi konularda şanssız bir dönemdesiniz. Bugün beklemediğiniz bir harcama mali durumunuzu zor durumda bırakabilir. Ailenizden destek görebilirsiniz.

Sorunlarınızı içinize atarak ve kimseyle paylaşmayarak bir yere varamazsınız. İnsanlarla konuşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son derece keyifli ama durgun olacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli bir değişiklik gündemde. Bugün ailenizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Son günlerdeki içinize kapanıklığınız ve suskunluğunuz arkadaşlarınız tarafından fark edilebilir. Bugün arkadaşlarınızın yoğun ilgisine maruz kalacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Perşembe gününe, saat 07:07 Ay-Koç burcu geçişiyle adım atıyoruz. Öncelikle bugün, partneriniz ve ilişkinizle alakalı konulardaki etkinliğinizi ve bu beraberliğin hayatınızdaki anlamını gerçekçi bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Birbirinize karşı, bugün anlayışlı olmakta  yarar vardır. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay günlerinde insanların size karşı agresif tutumlarıyla karşılaştığınızda, olayları büyütmeyiniz. Siz sakin olduğunuz sürece, onların sizin üzerinizde baskı kurmaları mümkün değildir. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinizde karşı tarafın baskın hareketlerini, arzularını elde etme istekliliğini gösteriyor. Ancak Jüpiterin ışıltısı, güven duygusu sizden yana. Saat 15:25 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşacak görünüm, uzaklara gitmeye hevesli, yenilikler yapmak için istekli bir kişinin yaşadığı heyecanlı hale benzer. Artık bazı şeylerin geri dönüşümü size göre yoktur. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi yeterince kullanamayabilir ve kendinizi, sağlık konusunda hassas hissedebilirsiniz. Yanınızda çalışan kişilerin farklı beklentileri yüzündenpotansiyelinizin azalmasını istemiyorsanız, onlar özverili bir yaklaşım göstermelisiniz. Göreceksiniz, olaylar kısa sürede çözümlenecek ve siz de rahatlayacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren daha yararlı, size her anlamda fayda sağlayabilecek arkadaşlık ilişkileri kurabilir, yeni çevrelere girebilir, grup organizasyonları, sosyal sorumluluk projeleri v.b ekip çalışması gerektiren işler kanalıyla farklı şanslar ve fırsatlaGrup içerisinde liderlik rolü üstlenebileceğiniz, sosyal açıdan renkli ve hareketli bir yıllık süreçte olacaksınız. Bir yıl boyunca sizi destekleyen ve şans getiren meslektaşlar, arkadaşlar ya da gruplar pek çok hedefinize ulaşmanız konusunda size yardım edebilirler. İlham veren bu kişiler sayesinde liderlik pozisyonuna soyunabilir ve amaçlarınızı hızlı şekilde gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz. Çevre desteğinin yüksek olabileceği bir süreçte olacaksınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkinizde dengeli ve sakin davranmanız gerekebilir. Heyecanlarınızı ve düşüncelerinizi aktarmakta aceleci olmayın. Çevrenizdekilere anlayış göstermeniz gereken bir gündesiniz. Anlaşmalar ve sözleşmelere dair sabırlı olmanız gereken durumlar var. Duygularınızı kontrol altına almalısınız. Yoksa ters tepkiler alabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KEYİFLİ bir gün sizi bekliyor. Bu durum gereksiz masraflara yol açabilir. Harcama yapacaksanız ölçülü olmanızda fayda var.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 34" R
Ay
Koç
23° 14' 50" R
Merkür
Koç
20° 30' 35"
Venüs
Boğa
08° 34' 46"
Mars
Koç
04° 27' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 53"
Satürn
Balık
17° 05' 48"
Uranüs
Boğa
22° 42' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 03"
Lilith
Başak
24° 01' 12"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>