Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin desteği olmasaydı çoktan ilişkinizde sorunlar başlamıştı. Bu akşam sevgilinizle beraber zaman geçireceksiniz. Ona hoş bir sürpriz yapacaksınız. Bu sürpriziniz onu çok mutlu edecek.

İş yerinizde zaman zaman sinirli hareketler sergiliyorsunuz. Bugün amirlerinizden bu konuda bir uyarı alacaksınız. ,Amaarkadaşlarınızın güzel sözleri ile moraliniz yerine gelecek.

Bugün bazı harcamalar yapacaksınız. Harcamaları yaptıktan sonra ne panikleyeceksiniz. Paranıza çok bağlısınız ve arkadaşlarınız ile aranızda çok sağlam para ilişkileri var.

İş yerinizde sinirinize hakim olmaya özen göstermelisiniz. Son zamanlarda çok içinize kapanıksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda kafanızdaki planları uygulamaya geçirme için çok iyi fırsatlarla karşılaşacaksınız. İç dünyanızdaki karmaşayı arkadaşlarınızla paylaşmak yerine ailenize açarsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz. Çok fazla içinize kapanık olacağınız bu günde yine en büyük destekçiniz partneriniz olacak.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma gününe, saat 03:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında merhaba diyeceğiz. Bu enerji, bilinçaltınızda yerleşmiş geçmiş tatsız olayları hatırlatabilir. Siz bu deneyimleri unutmadığınız için, fevri davranabilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızda bu yüzden sorunlar yaşanabilir. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, kontrol edilmekten, baskı altına alınmaktan hoşlanmadığınızı gösteriyor. Bu yüzden birbirinize karşı pek anlayışlı davranmayabilirsiniz. Eğer gerçekten bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsanız bir daha düşününüz olur mu? 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri genel olarak  ihtiyaçlar, sorumluluklar, güven arzusu, ev, aile, eğer varsa çocuklarıyla yakından ilgilenmek,ilişkileri, kariyer hayatınız,  geçmişle alakalı bazı meselelerin tekrar öne çıkması, hassasiyetin yükselişi anlamında önem taşıyor.  Hayatın sadece eğlenmekten ibaret olmadığını sorumluluk olgusunun öneminin farkına varıyoruz. Aslında bu farkına varış, bir yandan da elimizi kolumuzu bağlayabilir. Teraziler için bu dönem hem alışkanlıkların esiri olmak hem de  birilerinin etkisi altında kalarak, karar vermekte zorlanma anlamına gelebilir. Geçmişte yaşanılan zorlu tecrübelerin izlerini hala yüreklerinde taşıyanlar yeni bir adım atmakta zorlanabilirler. Her konuda güvence, şefkat, anlayış ve yaşamınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek istersiniz. Ailenizin düşünceleri, toplumsal farklılıklar, gelenekler ve görenekler, alıştığınız düzen, bağlılıklar  tümüyle üzerinizde baskın hale gelebilir. İş değiştirmek yerine mevcut işi sürdürmek,ilişkilerinde sorunlar olduğu halde, üzerinde durmamak gibi. Venüs-Yengeç burcu ilerleyişinin bir başka önemli tarafı, eş veyaortaklarınızla aranızdaki paylaşımdır. Eğer bu konuda problemler varsa, mutlaka karşılıklı sorumluluk çerçevesinde ele alınmalıdır. Otoritelerlekaynaklı maddi ve manevi anlamda hukuken bir probleminiz varsa, bunların da mutlaka gözden geçirilmesi ve haklarınızın savunulmasında fayda vardır. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuz Koç'ta ilerlerken, partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, bir çok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Detaycı yapınızı daha belirgin bir hale getirmek isteyecek ve bugün duygusal davranmayı yeğleyeceksiniz. Mistik konulara ilginizin yoğun olduğu bir gün.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi daha iyi hissettirecek ve imajınız üzerinde olumlu etkisi olacak işlerle vakit geçirmelisiniz. Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir. Hayatınızda eski ne varsa atmalı ve yenilenmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklıklar ve anlaşma gerektiren konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Şaşırtıcı sonuçlar alabilirsiniz. Sürprizlere hazırlıklı olun. Ayrıca rakiplerinizi bu kadar ihmal etmemelisiniz. Gözünüz kulağınız biraz açık olsun. Öte yandan bütün bu heyecanlı hava ilişkinize de yansıyacak. Eğlenceli ve hareketli bir gece geçirebilirsiniz.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE büyüklerinize vakit ayırmanız onları mutlu edecek. İyimser bir hava varken dargın olduğunuz yakınlarınız varsa barışmalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 32" R
Ay
Koç
29° 03' 10" R
Merkür
Koç
20° 49' 24"
Venüs
Boğa
09° 03' 57"
Mars
Koç
04° 45' 52"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 28"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 50"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:09

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>