Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç beklemiyordunuz, ama bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor. Dostlar alışverişte görsün niyetiyle başladığınız ilişkiniz, hiç ummadığınız bir biçimde gelişiyor.

Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu. Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor.

Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Venüs düz seyri boyunca,  mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında hem duygusal hem de ruhsal anlamda içinde bulunduğumuz durumu gözden geçirmemizi sağlayacak. Ancak bu gözden geçirmede doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım. Saat 03:47 itibariyle Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, her detayı önemsemenizi sağlar. Gördüğünüzle yetinmezsiniz. Bir şeyin ne kadar işe yaradığı sizin için kıymetlidir. Endişe verici bir durum varsa, bunu çözmeden rahat etmezsiniz. Geri planda yapılacak işlerle uğraşırsınız. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu gayet olumludur. Dostlarınızla güzel paylaşımlarda bulunmanızı ve onlardan destek görmenizi sağlayıcıdır. Kendinizi gayet mutlu, neşeli ve coşkulu hissetmenizde yardımcıdır. İlişkileri kuvvetlendirici olan bu görünüm, güzellikleri kendinize çekmenizde ışığınız olur. Bir davet, bir toplantı veya kutlama, hayatınızı olumlu yönde değiştirebilir. Tanıştığınız bir kişi size ne kadar özel biri olduğunuzu söyleyebilir. Eviniz, aileniz veya bizzat kendinizle alakalı konularda olumlu düşünebilirsiniz. Bir hediye alabilir, sevinçli bir haber duyabilirsiniz. İyi bir başlangıç yapmak istiyorsanız, bu iki gün boyunca enerjiniz size yardımcıdır. Kısa süreli bu enerjiden yararlanarak kişisel bakımınız, sosyal ilişkileriniz ve parayla alakalı konuları halledebilirsiniz. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü, gerek mesleki, gerek ailevi ve gerekse ilişki meseleleri baş planda yer almakta ve bu meseleler birbiriyle zincirleme bağlı  olduğu için bunları birbirinden ayırarak düşünmek kolay olmaz. Bu görünüm,hayatınız ve ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcıdır.  Ne yönde ilerlemek, hangi yoldan sonuca varmak,  kimle nasıl bağlantı kurmak lazım bunları tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yanda istikrarsız bir ilişki, diğer tarafta iç dünyanızda eviniz sınırları içinde yürütülmesi mümkün olmayan düzen ve bunların ortasında mutlak başarılı olması gereken bir insan. Ne yapılmalıdır? Öncelikle ilişkinizden başlamak üzere her konuda bilinçli düşünmekte yarar var. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığında, dikkat edilecek nokta,  ne fazla iyi niyet ne de fazla endişeli hareket etmemektir.  Çünkü bir yanıyla baktığımızda her şeyi didikleyebiliriz, rahat etmeyiz. Ancak diğer taraftan gördüğümüz problemleri yok sayıp üstünü kapatabiliriz. Bunların her ikisi de yanlış olur. Kendimizi kandırmayalım, olan bitene akıllıca bakalım. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,  

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz insanlar için haddinden fazla fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz artık. Son derece duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkileyen ve başka insanlara hoş gözüken bir portre çiziyorsunuz bugün. Dikkat edin başkalarına değil öncelikle kendinize ve size değer veren insanlara hoş görünün. İnsanların etkisinde kalarak yakınlarınızla ilişkilerinizi bozmayın. Ailenizi ilgilendiren konularda uyum sağlamaya ve zor konularda diplomatik tavırlarınızla çözüme yönelik tavırlar sergilemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise duyduğunuz her şeye itibar etmemeli dedikodu yapan kişileri yaşamınızdan çıkarmalısınız. Unutmayın size laf söz getiren sizden başkalarına götürecektir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Destek, katkı veya yardımlarınızın takdir edileceği bir gündesiniz. Olumsuz kişilerle karşılaşırsanız uzak durmanızda ve tartışmaya girmemenizde fayda var. Zira, bu güzel günü bozabilecek kişilere yorum yapmak günün olumlu akışını bozabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan biraz dağınık ve kararsız kalabilirsiniz. Kendi duygularınızı daha iyi anlamaya bakmalısınız.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Çalışma sisteminizde yeni bir süreç başlatabilirsiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçirip yapılanmak arzusundasınız. Bu durumda size başarı gelmekte.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son gününde kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insana karşı anlayışsız tavırlar sergileyebilirsiniz. Fikirlerinize karşı gelindiğinde hemen tepki vermeye müsait oluyorsunuz. Daha keyifli etkiler için olayları kişisel algılamayın.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün boyun ve sırt bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise ailevi konularda hassas davranmalı anlık kırgınlıklarla keskin kararlar vermemelisiniz. Özellikle aile büyüklerinize hassas davranmalı ve kırıcı sözler sarfetmemeye çok dikkat etmelisiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 15" R
Ay
Başak
02° 22' 51"
Merkür
Boğa
00° 28' 55"
Venüs
Boğa
20° 27' 40"
Mars
Koç
11° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 24"
Satürn
Balık
17° 49' 24"
Uranüs
Boğa
23° 15' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 42"
Lilith
Başak
25° 05' 26"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>