Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün size zaman ayırmak istiyor, ama siz kararsız kalacaksınız. İşin ve duygusallığın birbirine zarar vereceği bir süreçte olduğunuz yönündeki saplantınız sizi kararsızlaştırıyor.

Bugün yine bir iletişim sorunundan rahatsız olabilirsiniz. Özgüveniniz ve rahatlığınız bazılarının gözüne batıyor. Çok kolay iletişim kurabilmenize karşın, aynı karşılığı kolayca bulamıyorsunuz.

Bugün sizi baştan çıkaracak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni aldığınız kararlar oldukça yararlı. Aynı kararlılıkla devam etmeniz, sorunları bir, bir yok edebilir.

Bir fırsatı değerlendirme konusunda yarı gönüllü, yarı gönülsüzsünüz. Hayattaki tercihleriniz, bir parça da olsa maceracı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazı kısıtlamaların etkisinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda beklediğiniz bazı gelişmelerin olmaması sizin için sıkıcı olacaktır. Fazlaca önemli olamamakla birlikte düşüncelerinizle duygularınız arasında ayrılıklar olabilir. Çevrenizde olumsuz bir ortam var ve sizden bundan etkileniyorsunuz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir konuyu bugün sonuçlandırabilirsiniz. Ancak yeni bir girişimde bulunmak doğru olmayacaktır.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 08:57 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü hassas düşünmenin işaretçisi olsa da, hırsınız gayet yüksektir. Ancak  sakınılması, dikkat edilmesi  gereken tek nokta, geçmişin etkisi altında kalmadan, duygusal düşünmeden kararlı bir birey gibi hareket etmektir.  Problemlerin köküne inmek ve onları çözümlemek için istekli olmalısınız. Eğer siz hassasiyet içinde, başkalarıyla iyi geçinmek adına veyahut da duygularınızın esiri olarak hareket ederseniz düz bir çizgide yürüyemez, zikzaklar çizersiniz. Karar vermekte zorlandığınız zaman odaklanmayı ve zihniniz kontrol altına almayı başarmalısınız. Saat 19:08 itibariyle Venüs-Uranüs arasında gerçekleşecek zorlu görünümün dikkatli bir şekilde ele alınması gerekiyor. Çünkü bu etki altında yuvanız alanı ve evliliğinizi ilgilendiren konularda ani ve beklenmedik kararlar alınması mümkündür. Bunlar ilişkinizin niteliğine göre birbirinizden uzaklaşmanız veya yeni bir yere yerleşim, ailevi konulardaki bir gelişmenin de işareti olabilir. Bu durumda olanlarınıza tavsiyem, lütfen olan bitene bir daha bakınız. İyice düşününüz. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu,  aile yaşamınız, imajınız, başkalarıyla olan her türlü maddi-manevi paylaşımlarınız kısaca güvenliğinizle alakalı konulardaki hassasiyetinizin simgesidir. İç huzurunuzun yeniden temini için köklü bir dönüşümün önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu dönüşüm çocukluğunuzda yaşadıklarınızda tutun da, ailenizle olan ilişkiniz, genç yaşta ödediğiniz bedeller ve üzerinize yığılan sorumluluklara kadar geniş bir yelpaze üzerindeki her bir meselenin tekrar gündeminizde yer işgal etmesine neden olabilir. Kişi böyle bir etki altında üzerindeki iç ve dış baskıların artışı nedeniyle tedirgin olabilir hatta isyan edebilir. Ancak bu isyanın gerisinde son derece önemli bir ayrıntı vardır. Ne kadar güvendeyim? İşte bu sorunun cevabı için kişinin oturup her şeyi tekrar ele alması gereklidir. Bu ele alma esnasında ister istemez yüzleşmede bulunmak lazımdır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızla mantık arasında dengeli yaşamaktan yanasınız. Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecekledir. İlginç ve hoş kişiler yaşamlarına girebilir. Karşı cinsin ilgilerini çekecekleri bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir. İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz. Evle ilgili gelişmelerin veya alım satım türünde başlıkların gündeme gelebileceği günler.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembellik yapmak istiyorsunuz, eliniz hiç bir işe gitmiyor. İşin içinden çıkamadığınız sorunlar sizi azda olsa melankolik bir yapıya sokuyor.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hızlı ilerleyen iletişim ağlarınız sayesinde, keyfinizi yerine getirecek ve sizi eğlendirip mutlu edecek çeşitli davetlerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin desteği ile birlikte eğlenceli vakit geçirmeniz için fırsatlarınız olacak. Bugün size gelen bir etkinlik, konser veya daveti reddetmeyin ve kabul edin, çünkü gittiğiniz bir ortamda sizin için bambaşka bir fırsat doğuyor olacak. 19.00 sonrasında aklınıza gelen ani fikirler size yeni bir ışık yakabilir, akşam saatlerinde daha içe dönük ve sakin bir enerjide olacaksınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız her şeyiniz çok mükemmel.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 55' 47" R
Ay
Balık
16° 02' 38"
Merkür
Koç
18° 42' 55"
Venüs
Boğa
05° 26' 56"
Mars
Koç
02° 30' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 06"
Satürn
Balık
16° 53' 12"
Uranüs
Boğa
22° 33' 15"
Neptün
Balık
29° 00' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 39"
Lilith
Başak
23° 44' 18"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>