Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde yaşadığınız doyum, yaşamanızın her alanına yansıyor. Birbirinize verdiğiniz sonsuz destek ve iyimserliğiniz, ilişkinizi daha da kalıcı yapıyor.

Bugünlerde ciddi önlemlere gerek var. Haftanın ilk günü şahit olacağınız bir olay, disiplin konusunun bir sorun olarak belirmeye başladığına ikna edebilir sizi.

Önünüzde nispi rahatlamalar var. Buna hakkınız olduğunu düşünürken, bununla ilgili çabalarınızın çok yeterli olduğu yanılgısına kapılmamalısınız. Para konularında oldukça ilkeli duruyorsunuz.

Bugünlerde yapılacak uyarıları önemsemeniz gerekebilir. Bu aralar bazı problemlere kayıtsız görüşünüz, yakın çevrenizi düşündürüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. . Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında Salı günümüz başlamakta. Bir yandan ilişkilerimizde adil ve paylaşımcı olmaktan yanayız. Fakat diğer yandan partnerimiz veya başkalarının ne yaptığını bilmez halleri, tavırları, tuhaflıkları nedeniyle bir hayli sıkılıyoruz. Değişimden yanayız ancak bu değişimin karşılıklı bir uzlaşı içinde olmasını istiyoruz. Ortağımızla, sevgilimizle veya kim olursa olsun birileriyle tartışmaktan yana değiliz. Huzursuzluk bir hayli canımızı sıkıyor. Karşımıza çıkan kişi veya şu anda hayatımızda olan insanların ne yaptığı pek belli değil. Hem var hem yoklar gibi. Bu durum güne biraz keyifsiz başlamamıza neden olabilir. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, dışa karşı özellikle nazik ve paylaşımcı davranırsınız. İç dünyanızda birçok meseleyi derinlikli düşündüğünüz halde bunu kimsenin anlamasını mümkün olmaz. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum sizler için. Bu görünüm gelişim adına yapılanve gönül birliğinin, dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun. Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız. İşinizi veya evinizi ilgilendiren sorumluluklarınızı veya görevlerinizi ihmal etmemeniz gerekiyor. Aksi takdirde eleştiri ve şikayetler söz konusu olabilir.

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize karşı sevecen ve anaç duygular içindesiniz. Arkadaşlarınızın her türlü sorunlarına çare bulma çabası içinde olacaksınız. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışma hayatınız ve merak ettiğiniz konularla ilgili yeni çözüm önerileri üretebileceğiniz, bazı şeyleri araştırmanıza gerek kalmadan doğrudan önünüze geleceği, rüyalar yoluyla anlamlı mesajlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde bir süre yalnız kalmak, arkadaşlarınızla spiritüel sohbet ortamlarında bulunmak ve ruhunuzu dinlendirmek iyi hissettirecektir.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>