Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Huzur dediğiniz serap, bütün aşka tövbeli kişilerin karşısına çıkabiliyor. Aşktan uzak geçen günlerinizin belki de ömrünüzün en huzurlu günleri olduğunu söylerken, ne kendinizi, ne de başkalarını kandıramıyorsunuz.

Aceleciliğinizi, müthiş programcı yeteneğinizle zararsızlaştırıyorsunuz. İş yaşantınızda, sonradan sancılar çektiğiniz sabırsızlıklarınız olabiliyor. İşleri biraz erken hareketlendiriyorsunuz.

Paralarınızı doğru yerlere kanalize ettiğiniz söylenebilir. Ama bugünlerde bunların karşılığını göremeyebilirsiniz. Biraz zamana ihtiyacınız var. Ek gelir arayışlarınıza devam etmelisiniz.

Henüz hazır değilmiş gibi bir tavır sergilemeniz bir işe yaramayacak. Aşk yaşamınızda çok ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizle aranızdaki bağların artacağı bir gündesiniz. Bir çok kişiyle iletişime geçebilir ve yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Alacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve yeni fikirler düşündürecektir. Kısa süreli bazı planlarınızı uygulamak için fırsatlar bulabileceksiniz. Bazı dostlarınızdan destek görme şansınız olacaktır. Maddi konularda girişimde bulunmak için bir süre daha beklemeli ve riske girmekten kaçınmalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba günümüz, saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında başlarken, ışığınızla etrafınızı aydınlatmanızı sağlıyor. Sizi hem fiziksel anlamda güzelleştiriyor hem ruhen neşeli, canlı hissetmeniz için destek oluyor. Dışarıda olmak, arkadaşlarınızla bir arada olmak bu görünümün etkisi altında gayet güzel olur. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür süresince, ailenizi,hayatınızı ve kişisel meselelerinizi bir hayli ciddiyetle gözden geçirirsiniz. Pek kimseyle konuşmak istemezsiniz. Sizi birebir ilgilendiren meselelere ağırlık verirsiniz. Eğer yenilik anlamında  bir şeyler yapmak istiyorsanız bunun gerçekleşme ihtimali var mı diye hesaplamalar yaparsınız. Birileri sizin gibi düşünmediğinde veya muhalif davrandığında kendinizi baskı altına alınmış hissedersiniz. Özellikle aile içinde her mesele sizin arzularınıza uygun şekilde gelişmeyebilir. Belli bir baskı  altında kalmanız mümkün olduğundan, size tavsiyem önceliklerinizi, planlarınızı ve isteklerinizi gerçekçi bir şekilde ele almanızdır. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Saat 16:51 Ay-Akrep burcu geçişinde, karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir. Bu sadece insan ilişkilerinde geçerli olmayıp, her işte veya karşınıza çıkan her olayda, parasal mevzularda geçerlidir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızın kafanızı karıştırmasına izin vermemeli ve bazı olayları içinizden yargılamalısınız. Bugün, tüm enerjinizi maddesel konularınıza ayıracaksınız. Başlatacağınız işlerin planlarını şimdiden yapmaya başladınız bile. Kişiliğinizi güçlendirecek ve egonuzu ortaya çıkaracak işler peşindesiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mevcut bazı durumların arkasındaki nedenleri açıklamak zorunda değilsiniz ve bu durum size zaman kaybettiriyor. Siz ilerlemeye odaklanın ve sezgilerinize güvenin.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilk saatleri biraz sıkıcı geçebilir. Ama gün içinde başınızı kaşıyacak vakit bulamayacaksınız. Doğru kararlar alıp isabetli işler yapacaksınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için gün içinde duygularınızla ilgili gitgeller, kararsızlıklar, bugüne has bir yönsüzlük ve boşluk hissedebilir, konsantre olmakta zorlanabilir ve motivasyon kaybı yaşadığınızı düşünebilirsiniz. Önemlive görüşmelerinizi bir sonraki güne ertelemeniz sizin için faydalı olacaktır.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu her yerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 08' 19" R
Ay
Balık
19° 09' 53"
Merkür
Koç
18° 51' 06"
Venüs
Boğa
05° 42' 51"
Mars
Koç
02° 40' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 08"
Satürn
Balık
16° 54' 17"
Uranüs
Boğa
22° 34' 00"
Neptün
Balık
29° 01' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 22"
Lilith
Başak
23° 45' 44"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>