Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yapamıyorsunuz. Bu özelliğiniz sonradan başınızı ağrıtan birçok ilişki kurmanıza neden oluyor. Çok ilişki yaşamış olmanıza karşın aşk geçmişinize baktığınızda ancak bir iki ilişkiyi anımsayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir sürpriziniz var. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Siz ısrarla kendinizi maddi sorunlara soktukça, şansınız size yardıma koşuyor. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Biraz problemli günler yaşayacaksınız.

Hataların üzerine çok gidiyor ve bu yanlış yöntemle hata yapan insanı tekrar yeni hatalara zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularla algılamışınız. Bunun iddialı bir bakış olduğu da yalnızca sizin fikriniz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğin sahibisiniz. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi yaşam boyu enerjisiz bırakabilir. Hayalleriniz ve gerçekler arasındaki uçurum baş döndürücü.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 12:43 Ay-Pluto görünümü günün ilk etkin görünümü olup, parayı önemsememizi sağlıyor. Burada bir başka önemli husus, ailemizin güvenliği ve geleceğimizi garanti altına almak arzumuzdur. Kazanma hırsımız büyüktür. Etrafımızda olan bitene kulak kabartırız, kim ne yapıyor veya nasıl bir yöntemle başarı elde ediyor takip ederiz. Güçlü insanlarla irtibatta bulunmak isteriz. Belki biz direkt olarak onlardan yardım istemeyiz ancak bize doğru yönelen olumlu bir teklifi de geri çevirmeyiz. İşlerimizi somutlaştırmak niyetimiz yüksektir. Saat 14:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, maddi açıdan güçlenme arzumuzu işaret ediyor. Çalışma hayatımıza daha fazla önem vermemiz ve bir de sağlığımıza özen göstermemiz iyi olacaktır. Kafanızın içindeki kuşkular bazen sizi yoruyor olmalı. Lütfen olumlamalarda bulununuz. Her şey olması gerektiği şekilde hayrıma gelişecek demek size iyi gelecektir. Gün boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beğenmediğin alışkanlıklarınla kendine çeki düzen verebilirsin. Lüks harcamalarını abartabilirsin.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür ve bağımsız ilişkiler kurarak; bugüne kadar kariyerinizde feda ettiğiniz konuların ufak fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.Uzun süredir görüşmediğiniz dostlarınızla karşılaşma ya da haberleşmeniz mümkün.Bugün tanıştığınız kişiler sonraki dönemlerde hayatınızda önemli roller oynayabilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda gereksiz masraflara gitmemeye özen gösterin. Kimi zaman elde olmayan nedenler de ziyan getirebilir.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZE destek veren ve zihninize aktivite kazandıran dostlarınızın varlığını yadsıyamazsınız. Onları hiçbir zaman ihmal etmemelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep burcunda ilerleyen Ay maddi konuları, alım satım işlerini, alışverişleri gündeme getirebilir. İhtiyaçlarınız yanında size keyif ve konfor sağlayabilecek ürünlere para harcayabilirsiniz. Bütçenizi gözetmeyi ihmal etmemelisiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Parasal potansiyelinizi yükseltmek için bugüne dek göremediğiniz ayrıntılara odaklanmak isteyebilirsiniz.Ancak daha çok manevi taraflarınızı ortaya çıkarmak için sorgulama yapabileceğiniz enerjilere sahipsiniz. Bilhassa çalışanlarınız tarafından desteklendiğinizi veilişkilerinizin kariyerinizi olumlu yönde parlattığını fark edecek ve bu durumdan huzur ve güvenlik hissi duyacaksınız. Yardım ve desteklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, çünkü kariyerinizle ilgili olan bazı eski konuları açıklığa kavuşturmak zorunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sorunları aşmak için yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanın. Kendinize ve seçimlerinize güvenmeniz gereken bir gün.

21 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>