Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrinizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Can sıkıntınızı atabilmeniz için elinizin altınızda olanaklarınız var. Gereksiz masraflara girmeniz gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor. Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, aldığımız bir haber, bazı gelişmeler veya önceden düşünülmüş bir görüşme, eğitim-iş-yakın çevremizle alakalı bir değişimin işaretçisi olabilir. Kendimizi geliştirme, çevremizden uzaklaşma, yolculuklar yapma, bir projenin sonuçlanması, bir fırsatla karşılaşma gibi etkileri olabilecek bu Dolunay aslında tam bir sonuç anlamı taşımıyor. Çünkü Mars geri harekette ve bugünkü meseleler Ağustos ayındaki gelişmelere göre ivme kazanır. Şimdi görünümlere bir bakalım ve durumu daha geniş açıdan anlayalım. Ay-Mars kavuşumu, bir hayli aktif hareketlilik, bir yerden başka yere gitmek, bir şeyleri çözüme kavuşturmak amaçlı yoğunluğun işaretçisidir. Bu iş, eğitim veya farklı bir meselede etkilidir. Mars geri hareketinde konuştuğumuza, anlaştığımıza, yaptığımıza iyice bakmak lazım. Belli bir süre tanımak, test etmek gerekiyor. Güneş-Mars karşıtlığı, geri hareket nedeniyle şu anda yurtdışı, yüksek eğitim, ticaret gibi konularda mantıklı düşünmeye çalışmanın, iyice öğrenmenin, test etmenin ondan sonra anlamanın doğru olacağını gösteriyor. Gelen teklifleri incelemek, varılan sonuç her ne ise üzerinde tekrar analizde bulunmak yerinde olur. Tercihlerimizi yaparken, artı ve eksileriyle ele alalım lütfen. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak bir haftalık gölgeli günlerinde başkalarıyla alakalı finansal meselelerin veya işlerin iyi takip edilmesinde yarar var. Sağlamlık ilkesine önem verelim. Ay-Neptün görünümü, verdiğimiz ve bize verilen sözlere özellikle dikkat edelim. Hayallerimizin gerçeklikle örtüşmesi gerekir. Söz vermeden veya bir konuda karar almadan önce bu durumun bize olan yarar ve zarar hesabını yapalım. Dürüst açık ve net olmakta yarar var. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Bugün tepkisel davranmak yerine temkinli hareket edeceksiniz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız. Genital organlarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz. Her anlamda sağlığınızı korumalı bu tür kişilerden uzak durmalısınız. Yapacağınız olumlu değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, yakın çevrenizde ve iletişimde hareketlilik işareti. Sözlerinizle daha etkin olabileceğiniz bir gündesiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye olumsuz tepki vermeniz hiç doğru hareket sayılmaz. Karşı tarafa soru sorma hakkı bile tanımıyorsunuz. Biraz araştırmacı tarzda hareket edin.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuz, çocuklarınızla ilişkileriniz ve özel hayatınızda yaşadıklarınız karşısında kendinize verdiğiniz değerle ilgili bir mücadeleden geçebilirsiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için motivasyon ve konsantrasyonunuzu güçlendirmeli, ilişkilerinizde önemli konuları tartışmamalı ve enerjisi daha rahat bir günde paylaşımda bulunmayı tercih etmelisiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin hayatıyla ilgili olaylar hayatınızın merkezinde olacak. Tatil veya seyahat planlarınız devredeyken yakın çevrenizde olup biten olaylar elinizi kolunuzu bağlayabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevreniz veya eğitim alanınızda bir projenin veya sürecin sonuna gelinmiş olabilir. Komşularınızla ortak hareket ettiğiniz ve bir süredir devam eden bir meselenin sonuna gelinmiş olabilir. Ancak çatışmalar ve gerginliklerle bu sona ulaşabileceğinizi farz edip sakinliği ve dengenizi korumanız gerekmektedir.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 08" R
Ay
Oğlak
23° 18' 17"
Merkür
Koç
16° 50' 24"
Venüs
Boğa
00° 49' 20"
Mars
Balık
29° 36' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 46"
Uranüs
Boğa
22° 20' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 03"
Lilith
Başak
23° 19' 18"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>