Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda sevgi hislerinizin arttığını hissedeceksiniz ve sevdiğiniz kişiyle hoş saatler geçirebilirsiniz. Gerginliklerden uzak bir gündesiniz.

Pratik ve mantıklı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. İş çevrenizdeki olayları ve gelişmeleri sağlıklı olarak yorumlayabileceksiniz ve çözümler getirebileceksiniz.

Maddi konulardaki çalışmalarınızda genel bir yoğunluk olacaktır. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye çalışmalısınız. Maddi durumunuzda bir iyileşme görülecek.

Ani çıkışlar yapabilirsiniz ve karşınızdaki insanların kalbini kırabilirsiniz. Tepkilerinizde haklı bile olsanız bu tavırlarınız sizin için olumsuz sonuçlar doğuracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevreyle iletişiminiz çok güçlü olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek , onlarla duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Ailenizle aranızdaki güzel ilişki sizi her yönden olumlu etkiliyor. Bugün onları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınız ile bir görüşme yapacaksınız. Ondan bazı bilgiler alacaksınız.

23 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Pazar günümüz saat 04:30 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde başlıyor. Ruhsal anlamda kendimizi, hayatımızı, yaşantımızı, çevremizi gözlemleyeceğiz. Bazı kişilerle anlaşmanın, bir araya gelmenin ne kadar zor olduğunu düşünebiliriz. Detaylara bir hayli önem veririz. Bazen de gereğinden fazla endişeli düşünürüz. 23 Ağustos saat 13:37-23 Eylül saat 11:20 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan,  kendinizi  yetersiz görmeden düşününüz.  Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır. Saat 16:08 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Saat 17:37 Ay-Mars olumlu görünüm etki,  çevrenizdeki hareketliliğin, iletişimin, aktif gelişmelerin işaretçisidir. Hem duygularınız coşkulu hem de fiziksel anlamda gücünüz yerindedir. Önceden planlanmış işler kolayca halledilir ve başarı şansınız yüksektir. Etrafınızdaki her durumu gayet akıllıca gözlemleyerek, nasıl konuşacağınızı, davranacağınızı tespit edebilirsiniz. İşinizi şansa bırakmazsınız. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

23 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız. Sezgileriniz çok güçlü olduğu bir gün ve her konuyu derinlemesine çözüyorsunuz. Çevreniz gizlice sizi takdir ediyor.

23 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Size baskı uygulamaya çalışan ya da güç gösterisinde bulunan kaba kişilerle karşılaşabileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa seyahatler ve ziyaretler için oldukça güzel bir gün. Yeni haberler de duyabilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir insan girebilir hayatınıza. Bu da sizi tanınmaz hale getirebilir. Çünkü fiziksel görünümünüzde değişiklikler yapacaksınız ve moraliniz yükselecek.

23 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda parasal konularda sürtüşmeler ortaya çıkabilir. Birden fazla işiniz varsa bu alanlarda sorunlar oluşabilir. Maddi sorumluluklarınız, sosyal ortamlardaki bazı işlerinizi zorlayabilir. Önemli insanlardan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.

23 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önce sağlık diyoruz, özellikle tansiyonunuza  dikkat. İş yerinizde, çalışma ortamınızda gereksiz sinirlenmeler, kibir, ukalalık yüzünden birlikte çalıştığınız kimselerle dalaşmamaya özen gösterin. İş ortamınız bu aralar extra gergin olabilir. İşinize gerekli/gereksiz çok karışılabilir ve bu sizin dengenizi bozabilir de.

23 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

23 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 57' 28" R
Ay
Boğa
01° 48' 50" R
Merkür
Koç
20° 58' 34"
Venüs
Boğa
09° 17' 52"
Mars
Koç
04° 54' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 07"
Satürn
Balık
17° 08' 38"
Uranüs
Boğa
22° 44' 05"
Neptün
Balık
29° 06' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 57"
Lilith
Başak
24° 05' 05"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>