Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınız çok fazla. Bu sorunları ilişkinize yansıtmayı hiç istemiyorsunuz. Sorunlarınız sizi sıktığı kadar sevgilinizi de sıkıyor. Fakat o sizden çok çok anlayışlı.

İş hayatınızdaki sorunlar kontrolünüzden çıktı. Bir şeyler yapmak zorunda kalabilir yada olacakları kabullenebilirsiniz. Gönlünüz rahat olsun, olumlu gelişmelerle sevineceksiniz.

Maddi sıkıntılarınıza yardım etmek amacıyla sevgiliniz size yakında para teklif edecek. O parayı ondan alın. Buna çok sevinecektir, ayrıca buna çok da ihtiyacınız var.

Radikal kararlar almak üzeresiniz. Bu kararları alırken çok dikkatli olmalısınız. Size haksızlık yapmayı planlayanlara hak ettikleri dersi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, iç dünyanızdaki karışıklıklardan sıyrılabileceğiniz bir gün olabilir. Karamsarlıklarınızın üzerine gitmeniz halinde, birçok istediğiniz gibi gelişebilir. Zaman, zaman ters düşüp çatışmalar yaşadığınız birisiyle, karşılıklı olarak birbirini anlama trendine gireceksiniz. Bu yaklaşımın verimli sonuçları, sizlerin dışınızdaki insanları da etkileyecek.

23 Nisan 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 09:19 Ay-Pluto arasındaki görünüm, aileniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda güçlü olmak, kontrolü elinizde tutmaktan yana olacağınızı göstermekte. Ancak aşırı baskıcı tutum veya tam tersine fazla vericilik, ihtiraslarınızın esiri olmak gerekmiyor. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince anlayışlı olmaya, insanlara destek olmaya çalışıyoruz. Ancak bulunduğumuz yer, ortam şartları ve karşılaştığımız insanlar bizi bazen öyle yoruyor ki, acaba neler olacak diye düşünmeden duramayız. 23 NİSAN Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Atamızın bizlere armağan ettiği bu özel gün, sadece bir gün değil, nice 365 günler kutlu olsun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınla ilgili yapmak istediğin konuşmayı akşam yapabilirsin. Her şey dilediğin gibi olacak diyor gökyüzü.

23 Nisan 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin sizin üzerinizdeki geleceğe yönelik planları sizi ileriye dönük mutlu edebilir. Geleceğiniz veya projeleriniz ile ilgili karar vermeden önce konuları ve durumları daha iyi inceleyin.

23 Nisan 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde dengesizlik ve aşırılıklar olabilir. Aynı zamanda daha kabullenici olmaya gerektiren koşullar da var.

23 Nisan 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuksal konularda biraz maceracı davranabilir ancak hüsran yaşayabilirsiniz. Eski sevgilinizden haber almak için kimseyi aracı yapmayın kendiniz konuşun.

23 Nisan 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi sizi çok memnun edecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni maceralara atılabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlanması gereken rutin işlerinize gereken özeni gösterebilirsiniz. Özel hayatınızda çekiciliğinizi konuşturacağınız ve ilişkinizde karşı cinsle sorunlarınızı halledeceğiniz bir gün olabilir. Sosyal ortamlarda ve toplantılarda dikkat çekici çıkışlar yapabilirsiniz.

23 Nisan 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa beden sağlığı ve rahatlığı ile ilgili gün geçireceksiniz. Aromaterapilerden masaj salonlarına, hamamlardan saunalara kadar birçok seçeneği değerlendirebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Diğer taraftan kendi öz benliğinizle ilgili gelişim planları yapabileceğiniz ve sezgisel yönünüzü ön plana çıkartabileceğiniz bir durum da ortaya çıkabilir. İlişki ve ortaklık kurmak, bu ve benzeri konuların üzerine gidebilmek için bedensel motivasyona sahip bulunuyorsunuz.

23 Nisan 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yüz yüze iletişimlerin büyük ölçüde artmasını bekleyebilirsiniz. Ilımlı, samimi ve nazik yaklaşımlarınız sayesinde puan toplayabilir, güçlü diyaloglar kurabilirsiniz. Bu durum, karakterinizin sosyal yönünü de tatmin edecektir.

23 Nisan 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>