Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal olarak çok zayıfsınız ve ilişkinizde doğacak en küçük bir probleme bile aşırı tepki verebilirsiniz. Sevgiliniz bugün sizi alttan almak zorunda kalacak.

İş hayatınıza ilişkin güzel bir haber alacaksınız bugün ve hemen bu konuyla ilgili harekete geçmek isteyeceksiniz. Duygusal ve ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Harcamalarınız doğrultusunda yaptığınız bazı hataların olumsuz sonuçlarıyla karşılaşacaksınız bugün. Acil olarak birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız.

Bugün çok duygusal olacaksınız ve bunun akabinde çevrenizdekilere anlamsız gelebilecek hareketlerde bulunabilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için sıradan bir gün olacak. Beklediğiniz bazı haberlerin gelmemesi gününüzün en olumsuz gelişmesi olacak. Bugün eski dostlarınızla görüşme, onlarla eski günler hakkında konuşma fırsatı bulabileceksiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz aile büyüklerinizi akşam saatlerinde evinize davet edebilirsiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni haftamız, saat 09:09 Ay-Venüs görünüm etkisinde başlayacak. Bu enerji, kısa süreli bir etki olsa da, güzelliklerin farkında olmamızı, arkadaşlıkları, olumlu paylaşımları işaret ediyor. Çevremizdeki insanların hoş bakışları, sözleri, tavırları gayet memnun edicidir. Saat 13:23 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet bir çok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Saat 13:34 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,  

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzdaki Uranüs sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir. Bu hız esnasında, senaryolar veya hikayeler arası bağlantıları kaçırmamaya dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğitim, yabancılarla ilgili konular, yurtdışı bağlantılı işler, felsefe, inançlar, yayıncılık, hukuk başlıklı faaliyetlerin ön planda olabileceği. Sosyalleşme ihtiyacı duyabileceğimiz bir gündeyiz. Entelektüel anlamda gelişmek amaçlı aktivitelerde bulunabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Kendinizi uğraştığınız işlerinizde var etmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler veya anlaşmalar gündeme gelebilir. Akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aktif ve iletişime açık yönlerinizle istediklerinizi yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızda güzel işbirlikleriyle hareket edebilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmekten kaçınmanız gerekiyor.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinize kapanabilir, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. İlişkisi olanlar gereksiz kıskançlıklar yüzünden kendini hırpalayabilir. İlişkisi olmayanlar ise platonik aşklara yelken açabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç başlıyor. Bel bölgenize ve bağırsaklarınıza dikkat!

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 03' 31" R
Ay
Boğa
03° 20' 26" R
Merkür
Koç
21° 03' 41"
Venüs
Boğa
09° 25' 34"
Mars
Koç
04° 59' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 35"
Satürn
Balık
17° 09' 08"
Uranüs
Boğa
22° 44' 26"
Neptün
Balık
29° 06' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 18"
Lilith
Başak
24° 05' 47"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 07/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>