Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gidenin yeri ayrıdır. En çok onlar özlenir. En çok onlardan nefret edilir. Onu hala unutamadığınız için büyük bir hata yapıp bugün arayacaksınız. Sizi düşünen, size üzülen iyi dostlarınız var. Sizi uyaracaklar. Ama siz onları dinlemeyeceksiniz bile.

Bazen ciddiye almanız ya da almamanız gereken insanları birbirine karıştırıyorsunuz. Bugün hiç de ummadığınız biri elinizde çorap söküğü gibi sökülen bir işi toplamanıza destek verecek.

Bugün paraya gereksinimi olan bir dostunuzun isteğini geri çevireceksiniz. Dostlarınız sizi bu konuda biraz tutarsız buluyor. Yakın geçmişte geçirdiğiniz buna benzer olumsuz bir tecrübe, arkadaşınıza omuz vermenizi engelleyecek.

Bugün bazı söylentiler sinirinizi bozabilir. Söylentilerin hedefi olan kişiyle konuşmalısınız, söylentilerin çoğunun yakıştırma olma ihtimali çok fazla.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizin de kavrayamadığı bir güvensizlik yaşıyorsunuz. Küçük bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir. Sizi çok mutlu eden bir beraberliğin bazı ufak tefek sarsıntıları bir zamandır oraya odaklanmanıza, kendinizi ihmal etmenize neden oluyor. Bugün öğlen yemeğinde hoş bir durum yaşayabilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Salı günümüz sorumluluklarımızı hatırlatıcı Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Saat 07:22 itibariyle etkili olacak bu enerji, ailemiz veya duygu dünyamızla ilgili olarak verilecek kararların  çok dikkatli ele alınması şarttır. Sağlığımızla ilgili de etkili olan bu enerji altında yediklerimize dikkat edelim. Özellikle midemizi yoran besinleri tercih etmeyelim. Üzerimizdeki sorumluluklar bugün bizi  yıldırabilir. Ailevi konularda sorumluluklarınız ağır olabilir. Başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, bazı meseleleri endişeli bir şekilde ele almamıza neden olabilir. Bunun nedeni, plan dışı olabilecek durumlar nedeniyledir. Oysaki sakince şöyle bir oturup düşünür, tasarlarsak, her şeyin üstesinden gelebiliriz. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, bazı durumlar zorlayıcı olsa bile, her şeyin düzeleceğine dair inancımızı koruyoruz. Kafamızı bulandıran, gönlümüzü sıkıştıran meseleler var. Fakat bunları biraz da olumlu bir niyetle ele alabilecek gücümüz bu saatte yükseliyor. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Sorunlarınızı çözebilmek adına önünüzdeki alternatifleri bilinçli bir şekilde ele almanız halinde huzur bulmanız mümkündür. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkiler konusunda hassas bir gün. Karşıt burcunuzdaki Uranüs sizi öfkeli ve anlaşılmaz yapabilir. Doğrularınızdan emin olsanız bile, ilişkilerinize yansıtmamalısınız. Haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Enerjinizi oldukça yüksek seyrediyor. Sinirlerinize hakim olmalısınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Ancak, birkaç gün içerisinde olaylar yüzünüze çarpabilir. Dolayısıyla, önemli görüşme, yüzleşme veya konuşmaları birkaç hafta ertelemekte fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Ev hayatınızda farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Geçmiş konulardaki fikirlerinizi daha net ifade etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha derin hissedebilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevreler sizi destekliyor. Olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren işlerle ilgilenmek sizi mutlu edecek.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eviniz ve aileniz sizin için her şeyden önemli olacak. Kendinizi tam anlamıyla güvende hissedemeyebilirsiniz. Özelinizi vehayatınızı sorgulayıp durumları gözden geçirebilirsiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev, yuva, aile, yerleşime ait bir takım konular gündeme gelebilir, bir taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikte evi bulabilirsiniz. Aile içinde olası bir konu ise artık çözüme kavuşabilir. Komşularınızla veya aile içi ilişkilerde gerginliklerden kaçınmakta yarar var.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 35" R
Ay
Koç
23° 45' 28" R
Merkür
Koç
20° 32' 13"
Venüs
Boğa
08° 37' 20"
Mars
Koç
04° 29' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 23"
Satürn
Balık
17° 05' 59"
Uranüs
Boğa
22° 42' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 09"
Lilith
Başak
24° 01' 26"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>