Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunları tek başına halletmek gibi bir isteğiniz var ama sevgilinizi ezmeniz doğru olmayabilir. Bu gidişle ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yürütmek hoşunuza gidiyor fakat inatçılığınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Ortak kararlar almayı öğrenmelisiniz.

Alacak verecek konulardan huzursuzluk duyabilirsiniz. Bazı borçlarınız bütçenizi ciddi anlamda sarsabilir.

Bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz ve sevdiklerinize karşı ilgisiz görünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için pek çok bakımdan yararlı olacak biriyle tanışacaksınız. Duygu ve düşüncelerinizi akıl süzgecinizden geçirmek için yalnız kalacağınız yerlere gideceksiniz. Yine de karar verirken veya verdiğiniz kararın doğruluğuna kanaat getirmek için ailenizle birlikte olacağınız zamanı bekleyeceksiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Perşembe günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüdür. Dışa karşı özellikle nazik ve paylaşımcı davranırsınız. İç dünyanızda bir çok meseleyi derinlikli düşündüğünüz halde bunu kimsenin anlamasını mümkün olmaz. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, etrafınızı aydınlatmanızı sağlıyor. Sizi hem fiziksel anlamda güzelleştiriyor hem ruhen neşeli, canlı hissetmeniz için destek oluyor. Saat 12:30 Ay-Uranüs görünümünde, bir yandan ilişkilerimizde adil ve paylaşımcı olmaktan yanayız. Fakat diğer yandan partnerimiz veya başkalarının ne yaptığını bilmez halleri, tavırları, tuhaflıkları nedeniyle bir hayli sıkılıyoruz. Değişimden yanayız. Ancak  birileriyle tartışmaktan yana değiliz. Huzursuzluk bir hayli canımızı sıkıyor. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü sizler açısından özellikle sosyal faaliyetlerin artışı, yeni insanlarla tanışma, projeler, organizasyonlar, arkadaşlıklar, aktiviteler anlamında bir hayli güçlendiricidir. Ayrıca karşınıza çıkan fırsatların da birebir işaretçisidir. Kabınıza sığmazsınız. Yeniliklere öyle bir hevesle katılırsınız ki, artık geriye bakmak, geçmişe takılı kalmak gibi bir durumunuz yoktur. Dostlarınız size destek olur, hayat çok daha güzel şekilde gözünüze görünür, içinizdeki çocuk dışarıya yansır. Güzelliğiniz, yakışıklılığınız insanların ilgisini çekmenizi sağlarken, yetenekleriniz başkaları tarafından takdirle karşılanır. İkili ilişki anlamında yeni değişimler, yeni bir insan hayatınıza dahil olabilir. Mevcut beraberliğinizdeki sorunlar birlikte çözüme kavuşturabilir. Gerçekten sizi rahatsız eden, yoran, üzen, üzerinizde baskı kuran bir partner hayatınızdan çıkıp gider. Ortaklaşa işler yapacağınız insanlar güzel tekliflerle sürpriz şekilde yaşamınıza girerler. Bu görünümü yukarıda ifade ettiğim konularda bir start gibi görmenizde yarar var. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızlık duygusu tarzınız değil ama bugün, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var. . Değişim içinde olan yapınız yüzünden çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Hareketli tarzınıza ters olarak, ağır ve güçlü kararlar alarak, geleceğinizi güvenle bakmak istiyorsunuz. Bugün öfkelerinizi kontrol etmelisiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın belli alanlarında yenilenme enerjisi söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Katılacağınız sosyal aktiviteler olumlu olaylara aracılık edebileceği için teklifleri değerlendirmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinize dair bitişler ve yeni başlangıçlar gözüküyor. İlerlemeyen ilişkilerinizi sonlandırmanız için destekleyici enerjiler var. Öte yandan sizi mutlu eden bağlar daha derinleşip yeni bir ivme kazanabilir. Ayrıca spora başlamak içinde son derece uygun bir gündesiniz. Yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HUZURSUZSUNUZ. Çevrenizdekiler ağzıyla kuş tutsa size yaranamayacak. Herkes aynı sabrı göstermeyebilir. Dikkatli olun.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 24" R
Ay
Oğlak
06° 48' 14"
Merkür
Koç
16° 26' 49"
Venüs
Koç
29° 18' 21"
Mars
Balık
28° 39' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 12"
Satürn
Balık
16° 27' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 52"
Lilith
Başak
23° 11' 07"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>