Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çok yoğun günler geçiriyorsunuz ama sevgilinizle bunu paylaşmaktan çekiniyorsunuz. İlişkinizde biraz daha açık olmalısınız. Sevgilinizin kafasında bazı soru işaretleri var.

Şu sıralarda altından kalkamayacağınız işlere girişiyorsunuz ve yapacaklarınızda kararsızsınız. Arkadaşlarınıza danışmayı deneyin.

İsraftan kaçınıyorsunuz ve paranızı iyi değerlendirmesini biliyorsunuz. Bu sayede parasal dengenizi koruyabiliyorsunuz. Bugün beklemediğiniz bir harcama dengelerinizi bozabilir.

Bugün maddi konulardaki olumsuz gelişmelere karşı hazırlıklı olun. Beklemediğiniz masraflar maddi durumunuzu olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşayacağınız sürpriz gelişmeler gününüzü renklendirecek. Bugün uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızı tesadüf eseri görebilir, bazı konularda beklemediğiniz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Gün içinde zaman zaman heyecanınızı ve duygularınızı gizlemekte zorlanabilir ve hatalı davranışlar sergileyebilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 15:38 olana dek, parasal konularda,ortaklığı ve özel hayatınızla ilgili konularda uyumlu davranmaya çalışabilirsiniz. Tek isteğiniz iyi niyetinizin suistimal edilmemesidir. Saat 15:38-17:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, politik düşünmekte  yarar var. Sinirlerinize hakim olduğunuz sürece, her sorunun altından kalkabilirsiniz. Önemli kişilerle bağlantılarınızda dikkatli olunuz. Bir takım konularda bazı haberler kulağınıza gelebilir. Ancak bunlar ne derece doğru, iyice bir öğrenmekte yarar var. Saat 17:29 Ay-Akrep burcu geçişinde, karşınızdaki insanın ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir.  Bu sadece insan ilişkilerinde geçerli olmayıp, her işte veya karşınıza çıkan her olayda, parasal mevzularda geçerlidir. Güzellikler ve huzur duygusu içinde bir geçirmemiz dileğimle,  

26 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız.. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız nedeniyle, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Bugün, yüksek enerjinizi getirdiği fiziksel aktivitenizi olumlu bir şekilde kullanmalı ve baskıcı davranışlardan sakınmalısınız. Beklenmeyen düşmanlarınıza dikkat etmelisiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde herkes karşılığında ne verebileceğine bakmaksızın, sizin onlar için neler yapabileceğinize odaklanmış olabilirler. Şimdilik idare etmeye çalışın, yakında tutumları değişecektir. Tüm burçlar için gün geneli: Beklenmeyeni beklemeli, neler olup bittiğini ve sizden beklenenin ne olduğunu anlayana kadar kızgın zeminden uzak durmalısınız. Sakin ve serin kanlı olmanız gereken bir gün. ÖRN.: Sunum yapacağınız dosyayı evde unuttuğunuzu ve arabanızın lastiklerinin de inmiş olduğunuzu gördüğünüzde sakin olmakta zorlanabilirsiniz, ama elinizden gelenin en iyisi yapmamanız çözümü daha da zorlaştırır. Öyle değil mi? Ancak, aynı zamanda yeniliklere ve hoş sürprizlere de açık üç günün içindeyiz!

26 Eylül 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başlangıçlar ve ilişkilere dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle ilişkilerle ilgili hassas ve kırılgan durumlar oluşabilir. Yeni kararlarınız çevreniz tarafından yeterince anlaşılamayabilir. Bu durumu büyütmekten kaçınmalı ve sakinliğinizi korumaya bakmalısınız. Sağlığınızla ilgili planlarınızı uygulamakla işe başlayabilirsiniz.

26 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Affetme... Kırılgan olduğunuz şu günlerde çevrenize bazı olumsuz davranışlar sergiliyorsunuz. Daha fazla dertleşmeyi tercih edin.

26 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

26 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>