Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaş farkını sorun etmiyor gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Ama pek öyle değil. Hissettiklerinizin size yön vermesinden çekinmeyin. Karşınızdakinin bu konudaki rahatlığı sizi etkilemeli.

Bugünlerdeortamınızda yaşanacak bazı olaylar sizi olumlu etkileyecek. Sınırlı güven duyduğunuz insanların size zarar vermekten çok, sizden yararlanmak niyetleri var.

Bugünlerde para tartışmalarına neden olabilirsiniz. İyi niyetinize rağmen sorun yaratan taraf olacaksınız. Henüz netleştiremediğiniz konularda bütçenizi riske sokmaktan kaçınmalısınız.

İkili bir ilişkide zarar görebilirsiniz. Adımlarınızı sağlam atmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkı dostlarla anlamlı beraberlikler söz konusu. Birlikte ortaya konacak yeni önerileri kendi açınızdan değerlendirmeye çalışacaksınız. Karmaşık konularda bazı tıkanmalar yaşayabilirsiniz. Kafanız bugünlerde tercihini netliklerden yana kullanmaya eğilimli olacak. Aile ilişkilerinizde oturmuş dengeler, olumsuz etkilenmelere kapalı.

26 Mart 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler güne, Ay-İkizler burcu seyri altında başlamaktasınız. Saat 05:05 Ay-Merkür görünümü, yüzeysel düşünmekten ziyade mantıklı ve dağılmadan hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Kendi bildiğinizin doğru olduğunu iddia etmek yerine, gerektiğinde başkalarının da görüşlerini almalısınız. Başınıza buyruk düşünmemeli, etraflıca bilgi sahibi olmaya çalışmalısınız. Çünkü bunun tam tersi bir durum, haklı olduğunuz konularda, haksız duruma düşmenize neden olabilir. Çevrenizle koordine hareket etmeli, dağılmamalı, belli bir nokta üzerinde odaklanmalısınız. Saat 14:35-21:45 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Güvenliğimizi ön planda tutacak şekilde düşünmekte yarar var. Eğer işiniz iletişim, yolculuk, haberleşmeye dayalı ise, dikkat dağınıklı nedeniyle yanlışlıklar yapabiliriz. Onun için tedbirli olmamızda yarar var. Boşluk etkisi altında, dediğimiz saatte bir yere varmak güç olabilir. Araba kullanırken mutlaka trafik kurallarına uymamız gerekir. Saat 21:45 Ay-Yengeç burcu seyir etkinliğinde sorumluluklarınız ve çalışma hayatınızla ilgili veya her konuda güvenliğiniz önemli hale gelir. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların garip davranışlarını olgunlukla karşılayarak, işlerinizi sorumluluk duygusu içinde yerine getirmeye çalışınız  ve diğerlerinden oldukça farklı yönlerinizi  kendinizden emin bir şekilde ön planda tutunuz. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

26 Mart 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızla belli bir mantık gözleniyor. Bugün, güven arayışı içindesiniz. Partnerinizle aranızdaki olayların çoğu parasal nedenlere dayanıyor. Onun istekleri karşısında bocalamanız mümkün. Olayların yönü, birazda sizin tavırlarınızla paralel ilerleyecek. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninizin hızlı çalıştığı günlerdesiniz. Bu durumu önemli randevular, toplantılar ya da görüşmeler için ayırırsanız (Yarın sabah saatlerinden 13.30 a kadar hariç yalnız!)son iki günün enerjisini doğru kullanmış olursunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde sert diyaloglar ya da yanlış anlaşılmalar yaşanabilir, sözlerimize dikkat etmemiz lazım. Mars ve Ay arasında oluşan olumlu açı, öğle saatlerini daha verimli kullanabileceğimize ve doğru iletişim kurabileceğimize işaret ediyor. 15.00 sonrası saatlerde ise, kararsızlıklar, belirsizlikler veya dalgınlıklar ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, önemli konulardaki görüşmeleri öğle saatlerine almakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mart 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsediğiniz konularda çalışmalarda bulunabileceğimiz, uzun vadeli adımları destekleyen ve zihinsel anlamda hızlı olduğunuz süreçtesiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca flörtler, aşk hayatınız ve çocuklarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, kariyer ve çalışma hayatınız için muazzam bir bağlantı kurabilir, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir ve çalışma hayatınızla ilgili bir fırsat yakalayabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz veya sorumluluklarınızla ilgili bazı beklenmedik gelişmeler yaşamanız mümkündür. Yeni görevler yüklenmek zorunda kalabileceğiniz gibi, değişen şartlara uyum sağlamak için programınızı da değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

26 Mart 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 60"
Ay
Kova
13° 20' 47"
Merkür
Koç
17° 27' 02"
Venüs
Boğa
02° 37' 02"
Mars
Koç
00° 44' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 49"
Satürn
Balık
16° 41' 25"
Uranüs
Boğa
22° 25' 20"
Neptün
Balık
28° 56' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 58"
Lilith
Başak
23° 29' 00"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>