Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Genel olarak duygusal yaşamınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz ve bu tutumlarınız sevdiğiniz insanla sorunlar yaşamanıza yol açacaktır. Geçmişten kaynaklanan bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir ve keyfinizi kaçırabilir. İyimserlikle karamsarlığı arka arkaya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamına ilişkin bazı aksiliklerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda küçük bazı sorunlar ve gerginlikler ortaya çıkabilir ve tartışmalara sebebiyet verecektir. Çevrenizde olumsuz bir ortam olacaktır ve sizde bundan etkileneceksiniz. Özellikle sizin dışınızda kalan nedenler yüzünden çeşitli sıkıntılar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Daha çok gününüzü planladığınız şekilde geçirmeye çalışacaksınız veyaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız.

Maddi konularda oldukça hesaplı hareket edeceğiniz ve uzun vadeli düşüneceğiniz bir gündesiniz. Bugün gereksiz masraflardan kaçınacaksınız ve harcamalarınızda temkinli olacaksınız.

Sağlığınız konusunda oldukça dikkatli olmalısınız ve sizi strese sokacak her türlü ortamdan uzak durmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızı ilgilendiren konularda küçük sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Daha önceden planladığınız organizasyonlarda bazı terslikler olabilir. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz.Bugün yeni bir girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  yeni haftamız, Ay-Koç burcu etkisi altında başlıyor. Saat 16:23 olana dek, hayal gücünüzü yaratıcılık gerektiren alanlarda kullanarak kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Etrafınızda bulunan gerek karşı cins gerekse diğer kişilerle uyumlu ilişkiler kurarak idealize ettiğiniz sevgiyi içinizde hissedebilirsiniz. Arkadaş canlısı halinizle, sosyal hayatınıza renklilik katabilir, sanatsal konular başta olmak üzere her konuda yeteneklerinizi uygulama fırsatı bulabilirsiniz. Saat 16:23-18:37 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altında olacağız.  Partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunabilirsiniz. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 18:37 sonrası Boğa burcunda ilerleyecek Ay, hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimimizi işaret eder. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunları hesap etmemiz daha kolay olacaktır. Kısaca menfaatlerimizi iki gün boyunca önemseyeceğiz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor. Bu şekilde, hafta içerisinde konuyla ilgili haberler ya da bilgiler yüzünü gösterdiğinde ne yapacağınızı biliyor durumda olabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yaşam enerjisi ve motivasyonu yüksek bir gündeyiz. Koç burcundaki Ay'ın Jüpiter ve Venüs'le olumlu açıları sayesinde, istediğimiz alanlarda kolaylıkla harekete geçebilir, hatta şanslı olanaklar ve fırsatlarla karşılaşabiliriz. İkili ilişkilerimiz açısından da güzel ilişkiler kurabileceğimiz, eğlenceli, keyifli aktivitelere açık bir gün. Akşama doğru Boğa burcuna geçen Ay ise, akşam saatlerini daha ayağı yere basan ve dünyevi konulara ayıracağımıza ve güvenli adımlar atarak ilerlemek isteyeceğimize dikkat çekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusunda sürekli övülmek istemeniz partnerinizi düşündürecek. Onunla yeni başlayan duygu trafiğiniz hayatınızda değişimlere yol açacak. O sıkıntıya gelmediği gibi naz çekmek de istemiyor. PARA: Parlak zekalı olmanız işinizi güneş gibi parlatacak. Koşuşturmacalı gün yaşayacaksınız. SAĞLIK: Aksi davranan birileri ile tartışmalar sonucunda kol bölgenizde ufak tefek morluklar ortaya çıkabilir. En iyisi siz yolunuza gidin.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda duygularınızla hareket etmek yerine mantıklı paylaşımlarda bulunacak ve partnerinizden kararlılık ve kesin bazı sonuçlar bekleyeceksiniz. Gün içindehayatınıza daha fazla önem verebilir, sevdiğiniz insanları ihmal edebilirsiniz. Çocuklarınız ve değer verdiğiniz insanlara zamana ayırmayı tercih etmelisiniz.

26 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İç dünyanızda olup bitenleri incelemek isteyebilir, bu sebeple içinize kapanabilirsiniz. Kendi içinizde yaşadıklarınızı anlayabilmek, geriliminizi azaltmaya ihtiyacınız olan bir gün. Gerekli değerlendirmeleri yapmak için kendinize zaman tanımak iyi bir çözüm olabilir.

26 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 17" R
Ay
Koç
09° 46' 11"
Merkür
Koç
19° 49' 01"
Venüs
Boğa
07° 27' 01"
Mars
Koç
03° 45' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 58"
Satürn
Balık
17° 01' 19"
Uranüs
Boğa
22° 38' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 02"
Lilith
Başak
23° 55' 06"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>