Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Dost, akraba canlısı olmanız size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Önümüzdeki günlerde hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

20 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 15:15 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniayın, Mars-Neptün ile olan görünümü gayet önemlidir. Ben de analizi bu görünümü dikkate alarak sizlere izah edeceğim. Saat 02:09 itibariyle gerçekleşecek Mars-Neptün kavuşumu, ilişkimiz, partnerimiz ve maddi konular üzerinde yanılmamak arzumuzu işaret ediyor. Biz verimli bir beraberlik, sağlıklı bir hayattan yanayız. Hiçbir şey huzurumuz kadar önemli değil. Ancak kafamızın içini kurcalayan o kadar çok nokta var ki. İster istemez bir şeylere takılıyoruz, hesap yapıyoruz, yaşananlara bakıyoruz ve şu andaki mevcut durumların artı ve eksilerini tartıyoruz. Bu kavuşum, iyi niyetimizin kullanılmaması, özverimizin takdir edilmesi, mali anlamda doyurucu bir işe sahip olunması,ortamında veya özel hayatımızda hakikaten gönlü güzel insanlarla karşılıklı dayanışma içinde olunmasını istediğimizi işaret ediyor. Öyle çok rahat değiliz. O nedenle zaten bu görünüm altında daha dikkatli hareket edeceğiz. Ancak güvensiz de olmayacağız. Bastığımız yeri bileceğiz, gereksiz meseleleri de kafamıza takmayacağız. Ben bu görünümün mistik faaliyetler, sanatsal konular, soyut anlamdaki yaratıcı yetenekleriniz yönünde geliştirici olduğunu söylemeliyim. İçki, sigara vb alışkanlıklarınız, uyku bozuklukları, dalgınlık, psikolojik sorunlarınız varsa bunları da doktorunuzla görüşünüz. Saat 15:15 itibariyle Kova burcunda oluşacak Yeniay, bir üst paragrafta ele aldığım noktaları da göz önüne alarak düşünürsek, aşk hayatımız ve ilerisi adına düşündüğümüz hedeflerimizle ilgili olarak bireysel özgürlüğümüzü, ideallerimizi, seçeneklerimizi gözden geçirme yönünde önem taşıyor. Şu aralar Merkür gölgeli günlerindeyiz ve 21 Ocak tarihinde Merkür gerileme dönemi başlıyor. Bu da gösteriyor ki, aşkta tercihlerimizi daha dikkatli biçimde ele alacağız. Dostluklarımıza bakacağız. Kim yaramıza derman, kim derdimize koşan, kim gerçekten bağrına basan bunları düşüneceğiz. Bireyliğimize önem vermeyen, özgürlüğümüzü kısıtlayan, sadece kendinden yana olan, bizi huzursuz eden bir aşk,  yenileştirmeyen, eskiten, yoran kaygı yaratan bir ilişki istemiyoruz. Bu arada geçmiş konular kendini tekrar hatırlatabilir. Sözgelimi  eski bir arkadaş veya sevgili bizi arayabilir. Böyle bir durumda da gerçekçi olacağız. Karşımıza birisi çıkarsa, onu tanımaya çalışacağız. Ani kararlar vermeyeceğiz. Çocuklarımız varsa, onlarla arkadaşça paylaşıma ve onların gelişimi adına neler yapabiliriz bunları ele alacağız. Bu Yeniay, orijinal buluşların, grup paylaşımlarının, projelerin, planların önümüzdeki bir aylık süreçte bir hayli etkili olacağını gösteriyor. Yeniayın her alanda bize gerçekçi hedefler belirlememizde vesile olması dileğimle,

20 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var.Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğini mükemmel gidiyor.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ilişkilere, yaratıcı projelere veya çocuklarınızla ilgili yeniliklere açık on günlük süreçtesiniz. Ancak, yeni başlangıçları 11 Şubat sonrasına ertelememek, aşk hayatında hayal kırıklığı,de ise yarım kalma riski taşımak anlamına gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcunda meydana gelen yeni ay, on günlük süreçte sosyalleşme arzumuzu ve iletişim trafiğimizi arttıracaktır. Daha özgür hareket etmek isteyebilir, fikir özgürlüğüne daha fazla önem verebiliriz. Bilimsel, uçaklarla ilgili ve teknolojik başlıklı konular ön plana çıkabilir. Mars ve Neptün etkileşimi ise, yanıltıcı kişileri, aldatılma veya yanılma ihtimalini akla getiriyor. Alışverişler esnasında veya önemli konularda (aşk dahil) yanılmamak için detaycı olmalı ya da unutkanlıkların veya konsantrasyon bozukluklarının yaratabileceği aksiliklere karşı tedbir almalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

20 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgilenmeye başladınız. Kendinize baktığınız için çok güzel görünüyorsunuz. Bunu sürdürmelisiniz. Her zamankinden daha fazla parıldıyorsunuz. Partneriniz de bundan memnun.

20 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda, alım satım işlerinde ve para trafiğinizde hızlı ve kalıcı çözümler beklemektense, gerekli girişimleri yaptıktan sonra belirli bir zaman beklemeniz yerinde olacaktır. Gün içinde kendinizle eğleneceğiniz, yaptıklarınızdan ve düşüncelerinizden kendi kendinize zevk alacağınız durumlar yaratın ve yaşamın eğlenceli yönlerini görmeye çalışın.

20 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 08" R
Ay
Yay
20° 47' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 21"
Venüs
Koç
27° 47' 59"
Mars
Balık
27° 43' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 09"
Satürn
Balık
16° 20' 35"
Uranüs
Boğa
22° 11' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 41"
Lilith
Başak
23° 02' 59"
True Node
Koç
15° 28' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>