Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş bir hafta sonundaki yarım yamalak tanışıklığın yaşattığı heyecanı unutamıyorsunuz. Acaba benim de izim kaldı mı sorusu beyninizi tatlı tatlı kemiriyor. Öncelikle onun araması için koyduğunuz süre tükendi. Siz onu arayacaksınız.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artacak. İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle, ne deilişkilerinizle bir sorun yaşamıyorsunuz.

Emeğiniz ve bilginizi sattığınız için istediğiniz gibi bir maddi doyum içinde olamayacağınızı biliyorsunuz. Ayak-Yorgan ekonomi politikasıyla yaşıyorsunuz. Yetişemediğiniz bir iki delik de aileniz tarafından yamanıyor. Sevindirici bir haberiniz var. Bu nakit para değil, ama yine de bazı yüklü harcamalardan sizi kurtaracak.

Detaycı değilsiniz, ama detaylarla ilgilisiniz. Ama geçenlerde yeni yaşadığınız bir olayda bir detayı atladınız ve eksik bilgilenme ile olayı kapatıp yanlış kişiler hakkında yanlış fikirler edindiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıkamadığınız bir sorunu yeniden masaya koyuyorsunuz.Ama bu aynı zamanda kapanmış bir yarayı kaşımak oluyor. Bunu dikkat etmeniz gerekiyor. Haftaya dinlenmiş olarak giriyorsunuz. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu ararsanız size harika bir daveti olacak

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle yeni haftaya merhaba diyeceğiz. Bazı kişilerin tuhaf ve düşüncesiz halleri bizi rahatsız edebilir. Bilip bilmeden konuşmaları, bizi yormaları, kendilerini fazla düşünmeleri canımızı sıkabilir. Hatta tepki gösterebiliriz. Bu saatlerde şöyle derin bir nefes alın ve içinizden on olana kadar sayın. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Saat 12:25 itibariyle son görünümünü Pluto ile yapacak Ay, 20 Ocak saat 15:00 olana dek boşlukta ilerleyecektir. Bu uzun süre içinde,  başkalarına güvenmekte zorlanabilir, ister istemez  temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere kimi zaman korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, mevcut durumumuzu hem ailevi hem de kişisel yönden gözden geçirmenin işaretçisi. Bu baskıları, sorumlulukları işaret ediyor. Ancak biz bunlarla başa çıkabilecek güçteyiz Yeter ki, gerçekçi olalım. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, aşk hayatımızla ilgili konularda ve toplumsal ilişkilerimizde hem özgürce  hareket etmekten yanayız  hem de değişim arzumuz bir hayli ön planda. Yenilikler hoşumuza gidiyor. Farklı insanlar tanımak, onlarla paylaşımda bulunmak isteyeceğiz. Geçtiğimiz birkaç ay öncesi aşk hayatımız, gruplarla olan temasımız, dostluklarımızı bugün yeniden ele alacağız. Kimlerle anlaşabiliyor, kimlerle bağ kurmaktan zevk alıyoruz. Bunlara bakacağız. Ancak abartmadan ve bilinçli şekilde hareket edebilirsek, hem doğru tespitlerde bulunuruz hem de hoş bir gün geçirebiliriz. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs karşıt burcunuzda ilerlerken, enerjinizi kişisel isteklerinizle mükemmel birleştiriyor ve güçlü iletişim kuracağınız kişileri arıyorsunuz. Satürn'ün sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilir ve kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Gelecek vaat eden fikirleriniz olabilir. Partnerinizle romantik planlar yapabilirsiniz, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vicdanen rahatlamanız gereken bir gün. Kırdığınız insanlar varsa gönüllerini alın. Manevi anlamda rahatlamak size gün içinde huzuru getirecek.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde güzellik ve bakım işlerinize zaman ayırabilir, özel yaşamınızda görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Her alanda enerjinizi en iyi şekilde yansıtabileceğiniz bu zaman diliminin akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde ani tepkilerden kaçınmanız yararlı olacaktır.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 09" R
Ay
Oğlak
04° 55' 43"
Merkür
Koç
16° 24' 33"
Venüs
Koç
29° 07' 53"
Mars
Balık
28° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 10"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>