Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yoğun günler yaşıyorsunuz ve daha da yoğun günler sizi bekliyor. Sevgilinizle ilişkinizde bazı önemli konularda fikir birliğine vardınız. Artık huzurlusunuz.

Zor birgünü sizi bekliyor. İşinizle ilgili bir haksızlıkla karşılaşmaktan çekiniyorsunuz ama bu konuda bir şeyler yapmaktan kaçınmayacağınızı biliyorsunuz. Sabırlı olun.

Parasal konularda sizin için evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bugün yine maddi bir sıkıntı gündeme gelebilir. Ek bir para kaynağını keşfetmenin vakti geldi de geçiyor bile.

Bugün bazı sağlık sorunları canınızı sıkabilir. İlaç kullanımına ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak sakin bir gün geçireceksiniz. Bir süreden beri kafanızı kurcalayan sorunlarınızı yeniden değerlendirme imkanı bulacaksınız. Bu sorunlara akılcı çözümler getirebilir ve size zarar vermeye kalkışacak insanlara karşı nasıl bir davranış sergileyeceğinize karar verebilirsiniz.

13 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Salı günümüz, saat 07:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında başlarken, ışığınızla etrafınızı aydınlatmanızı sağlıyor. Sizi hem fiziksel anlamda güzelleştiriyor hem ruhen neşeli, canlı hissetmeniz için destek oluyor. Dışarıda olmak, arkadaşlarınızla bir arada olmak bu görünümün etkisi altında gayet güzel olur. Saat 11:46 itibariyle  Ay(Terazi)-Güneş(Oğlak) burçları arasında oluşacak sondördün, bir yandan dengeniz bozulmasın diye mantıklı düşünmeye çalışırsınız. Ancak diğer taraftan aileniz ve yuvanızla ilgili konularda baskı altındasınızdır. Sizi huzursuz eden nedenlere çare ararken kendinize daha fazla yüklenebilirsiniz. İşte bu stres demektir. İlk önce sağlığınızı bozar. Onun için bugün lütfen bir şeyleri yerli yerine koyacağım diye üzülmeyin. Kendinizi oyalayacak, mutlu edecek bir şeyler yapın. Sondördünün ardından 14 Ocak saat 01:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:12 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, beklenmedik sürpriz aşkların hatta hiç ummadığınız bir gelişme sonucunda hızlı bir biçimde ilişkinizi yoluna koymanın işaretçisi. Aynı durum partneriniz için de geçerli. Siz aslında beraberlik konusunda son zamanlarda baskı altındaydınız. Bu enerji birkaç gün boyunca rahatlamanızı sağlayacaktır.

13 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler. Bu kişileri bekletmeye çalışmamalısınız. Sosyal hayatınız, aşk yaşamınız, sevgiyle bağlı olduğunuz kişilerle ilişkileriniz veya yaratıcılık gerektiren işler açısından olumlu gelişmelere açık iki günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık ya da farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz. Sadece, öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir o kadar. Dolayısıyla, önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatleri dışında bir saate alarak olumlu sonuçlar alabiliriz. Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİ gücünüzün sınırları iyi biliyor ve cesur atılımlarınızı daha sonraya bırakıyorsunuz. Oysa daha atak olmanın hiç zararı olmayacak.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sosyal ortamlarda yer alarak, düğün, seminer, etkinlik ve kutlamalara katılabilir, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda haberler alabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bugün görüşmeler ve iletişimden yana fırsatlarınız olacağı için, önemli görüşmelerinizi bugüne göre planlamanız yararlı olacaktır.

13 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

13 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 21' 28" R
Ay
Yengeç
05° 54' 59" R
Merkür
Koç
25° 14' 42"
Venüs
Boğa
14° 53' 53"
Mars
Koç
08° 23' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 24"
Satürn
Balık
17° 29' 52"
Uranüs
Boğa
22° 59' 55"
Neptün
Balık
29° 13' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 36"
Lilith
Başak
24° 35' 22"
True Node
Koç
15° 03' 46"
Son Güncelleme : 11/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>