Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Gelişmelere karşısında soğukkanlı yaklaşmaya çalışmalısınız yoksa ilişkinizde bazı sorunlar belirebilir.

Çevrenizde bazı değişimler ve siz bu değişikliklere ayak uyduramayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapma şansınız olacaktır ancak bu konuda dikkatli davranmalı ve ayrıntılara özen göstermelisiniz.

Maddi konularda bazı kısıtlamaların etkisinde kalabileceğiniz ve beklediğiniz gelişmelerde gecikmelerin olabileceği bir gündesiniz. Bu konuda sabırlı olmalısınız.

Bugün çevrenizdeki insanların fikirlerine saygı gösterin ve bunlardan kendinize dersler çıkarmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yorgun bir haftayı geride bırakmak üzeresiniz. Bugünü dinlenmeye ayıracaksınız. Sorunlarınızdan, zihninizi yoran aktivitelerle uğraşmaktan uzak duracaksınız. Sabah saatlerinde ailenizle birlikte keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bir süredir göremediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, yeni haftamız, saat 10:58 Ay-Merkür görünümüyle başlıyor. Bazı problemlere  çözümler yaratmanız için size yardımcı oluyor. Saat 12:11 Ay-Venüs olumlu görünümü, bu saatleri gayet hoş ve keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlar. Dengeli, uyumlu, nazik paylaşımlarda bulunmak size huzur verir. Toplumsal ve özel hayatınızla ilgili meselelerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aşka kapınız sonuna kadar açıktır. 12 Ocak saat 12:20-20 Şubat saat 02:11 tarihleri arasında etkili Mars-Balık burcu geçişi, mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız gerektiğini bilelim. Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgilenmeye önem verelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Sağlığımıza özen gösterelim. Bilmediğimiz ilaçları kullanmayalım. Rahatlatıcı, sakinleştirici ancak zararlı ve bağımlılık yaratıcı alışkanlıklara karşı dikkatli olalım. Zaman zaman çalışmak, girişimde bulunmak veya işlerimizi hızlıca halletmek kolay olmayabilir. Özellikle 15 Ocak tarihinde başvurduğumuz işler, yapılan görüşmeler, başvurular için sabırlı olmamızda yarar var. Sanatla uğraşansahipleri için enerjiler olumludur. Özellikle bu anlamda yapılan ortaklaşa işler başarılı yürür.Saat 15:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 17:17 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır. Saat 18:47 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunu gayet olumlu buluyorum sizler için. Bu görünüm gelişim adına yapılanve gönül birliğinin, dışa açılmanın ne kadar faydalı olacağını işaret ediyor. Gezin, araştırın, insanlarla temasta olun. Size özel renkliliğin, güzelliğin farkına varsınlar. Yaşamınız için olumlu dileklerde bulunun.Mutlu gülümseyişlerle dolu bir hafta diliyorum. Hayat devam ediyor. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır. Gönülden sevgilerimle,

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızın size getireceği teklifleri düşünmeden kabul etmemelisiniz. Aşk konusunda, özgürlükçü yapınızdan dolayı hiç kimseye ödün vermeden yaşıyorsunuz. Bugün, güvene ihtiyacınız var.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı ilgilendiren konular, işinizle ilgili yöntemler, çalışma arkadaşlarınız, sağlığınız veya ruhsal durumunuz önümüzdeki 6 hafta boyunca yoğunluk yaşanacak alanlar. Ardından bu süreçteki kazanımlarınızı daha rahat paraya çevirebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün itibariyle Balık burcuna geçecek ve 20 Şubat'a kadar bu burçta kalacak olan Mars, bu burçta saldırgan ve agresif tutumunu hafifletebilir, ama rekabet içeren ortamlar veya pasif agresif kişiler ya da gruplar yine de devrede olacaktır. Bu sefer mücadelelerimiz haksızlığa uğramış veya zayıf kişiler veya daha onurlu nedenler için olabilir. Mars'ın Balık burcunda olduğu süreçte psikolojik ve ruhsal anlamda iniş çıkışlı günlerimiz olabileceği gibi, bu ruh durumunda kişilerle de karşılaşabiliriz. Sıvı tüketimine veya sıvılara bağlı problemlere karşı tedbirli olmak gerekebilir. Konsantrasyon bozuklukları, kendini işe verememe gibi durumlarla karşılaşırsanız nedeni Balık'taki Mars olacaktır. Hemen Alzheimer testine koşmaya gerek yok, 20 Şubat sonrası kendinize dönebilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİ gücünüzün sınırları iyi biliyor ve cesur atılımlarınızı daha sonraya bırakıyorsunuz. Oysa daha atak olmanın hiç zararı olmayacak.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hızlı ilerleyen iletişim ağlarınız sayesinde, keyfinizi yerine getirecek ve sizi eğlendirip mutlu edecek çeşitli davetlerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin desteği ile, birlikte eğlenceli vakit geçirmeniz için fırsatlarınız olacak. Bugün size gelen bir etkinlik, konser veya daveti reddetmeyin ve kabul edin, çünkü gittiğiniz bir ortamda sizin için bambaşka bir fırsat doğuyor olacak.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var. Bu sayede her şeyin üstesinden geliyorsunuz.

12 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 25' 29" R
Ay
Yengeç
06° 50' 16" R
Merkür
Koç
25° 19' 06"
Venüs
Boğa
14° 59' 01"
Mars
Koç
08° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 23"
Satürn
Balık
17° 30' 10"
Uranüs
Boğa
23° 00' 10"
Neptün
Balık
29° 13' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 50"
Lilith
Başak
24° 35' 49"
True Node
Koç
15° 03' 24"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>