Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Sevgilinize bu konuyu açmalı ve ortak bir çözüm bulmalısınız.

Yeteneklerinizi çok iyi bir şekilde kullanabileceğiniz ve olumlu girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız ve gülen taraf olacaksınız.

Harcamalarınızı büyük ölçüde kısıtladınız ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlar bu durumdan şikayetçi fakat siz onlara kulak asmamayı tercih ediyorsunuz.

Aileniz aşk hayatınızdan memnun değilmiş gibi gözükse de aslında o sizi bu konuda çok takdir ediyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlerdir gerçekleşmesini arzu ettiğiniz beklentileriniz bugün gerçekleşebilir ve sizi memnun edebilir. Genel olarak sakin bir gün geçireceksiniz. Fakat akşama doğru beklenmedik bir olumsuzlukla karşılaşabilirsiniz. Bugününüzü evde fazla geçirmeyin ve dışarıda dolaşın.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 01:44 itibariyle ilişkimizle ilgili konularda denetleme arzumuzu işaret eden, Ay-Akrep burcu seyir etkinli altındayız.  Partnerimiz ne yapmaktadır, ne düşünür,  nasıl bir yol izlemektedir?  Bütün bunları bilmek isteyeceğiz. Saat 04:15 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, maddi konularda istikrarlı, kalıcı ve uzun vadeli bir planlamanın önündeki engelleri fark etmenize neden oluyor. Eğer bu şartlar altında bir işe veya bir yatırıma kalkışacak olursam doğal olarak yarı yolda sorun yaşayabilirim diye düşünebilirsiniz. Bu yüzden de ileriyi görmeden hareket etmemek gerekir. Bir başka etkisi şu olabilir. Şu anda yoğun bir şekilde arzuladığınız bir konu için biraz daha beklemeniz icap edebilir. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü, ilişki kurmaya hevesli, paylaşımda bulunmaya açık olduğumuzu gösteriyor. Dışa dönük ve oldukça heyecanlıyız. Ayrıca dış dünyada iletişimde bulunmamız, işlerimizi hızlıca yoluna koymamız mümkün. Fikirlerimizi açıklamaktan zevk alıyoruz. Birileri karşı çıkacakmış veya tuhaf bulacakmış diye düşünmüyoruz. Özellikle arkadaşlık ilişkilerimiz bu görünüm sayesinde bir hayli güçlü hale geliyor. Partnerimizle aramızda sorunlarımız varsa, birbirimizin haklarına saldırmadan konuşmamızda yarar var. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, sağlık,veya maddi sıkıntılarınızı endişeden uzak bir şekilde ele almamızda yardımcı olacaktır.  Böylece nerelerde yanlış yaptık, neleri düzeltmemiz gerekiyor sakince bir bakarız. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış yapınızdan neşeli gibi görünmenize rağmen, dışa yansıyan yüzünüzde rahat bir ifade var. Bu yönünüzü bilmeyenler için, tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bir gün olacak. Fakat dikkatli olmalı ve vücudunuzu güçlendirmelisiniz. Fazla hareketli olmaktan yorgun düşüyorsunuz

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size yardımcı olmaya çalışan, yardım ya da destek teklif eden kişilere olumlu bakmalı ve bu eğilimlerini takdir ve teşekkürle karşıladığınızı göstermelisiniz. Bu davranışınız uzun vadede size çok şey kazandırabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mükemmel hedefleriniz var. Ama bunu finansal olarak düşünmemeniz yersiz. Bazı yeniliklerin sizekapıları açacağından şüphe duymayın.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda fırsatlar elde edebilir, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilir vehayatınızda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde size iyi hissettirecek diyaloglar geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı gerilimler yaşamanız mümkündür. Bu gerilimin kaynağı bastırılmış dargınlıklar ve içe atılması gerekiyormuş gibi görünen küskünlükler olabilir. Nedeni ilk önce kendi içinizde arayın.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 51' 15" R
Ay
İkizler
14° 46' 10" R
Merkür
Koç
23° 39' 53"
Venüs
Boğa
12° 58' 59"
Mars
Koç
07° 12' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 23"
Satürn
Balık
17° 22' 46"
Uranüs
Boğa
22° 54' 30"
Neptün
Balık
29° 11' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 39"
Lilith
Başak
24° 25' 00"
True Node
Koç
15° 12' 23"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>