Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanın sizinle arasındaki özel sorunlarını özellikle kendi yakınlarınızla paylaşmaktan vazgeçin. İlerde anlattıklarınız sevdiğinize karşı koz olarak kullanılabilir.

Hedeflerinize ulaşmak için gerek kurduğunuz ilişkiler, gerekse kişisel çabalarınız size çok yardımcı olacak. Huzurlu günler size çok uzak değil, bunun farkı9na varın.

Bugün işleriniz konusunda büyük atılımlar yapacaksınız. Yatırımların tam zamanı olduğunu düşünüp harekete geçeceksiniz. Bu konuda sizden yaşça büyük insanların yardımını alabilirsiniz.

Bugün sevgilinizin bazı sorunları sizin de canınızı sıkabilir. Sevgilinize destek olmaya çalışmalı ve zor günlerinde onun yanında olarak sevginizi belli etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. İş yerinizde ya da evinizde kalmak istemeyeceksiniz. Bu yüzden bulunduğunuz kapalı ortamlar size sıkıntı verebilir. Özellikle öğleden sonra zamanınızı sportif faaliyetlere ayırabilirsiniz. Bugün uzaktaki yakın akrabalarınızdan sevindirici bir haber alabilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 10:01 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz.  İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz.  Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri kafamızın içinde soru işaretleri uyandırabilir. Yanılmamak için şöyle etraflıca durumları ele alabiliriz. Özellikle hayati bir mesele söz konusuysa, buna daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Hani sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer ya, biz de bu saatlerde bu şekilde hareket etmeye özen göstermeliyiz. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda adımlarınızı dikkatli atmak zorundasınız. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Yatırımlarınız için sistemli ve kararlı hareket ediyorsunuz. Birçok zincirleme kazanç kapılarınız, gündemde olacak. İştahınızı denetlemek zorundasınız. Kilolarınızda artış var.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki hafta boyunca zaman zaman, özelliklehayatınız veyaarkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla ilişkileriniz başta olmak üzere, aldığınız veya verdiğiniz servisleri, hizmetleri içeren başlıklarda zorlayıcı etkiler söz konusu. Baskı altında veya kısıtlanmış hissedebilirsiniz, sonlanmalara izin vermemek için Şubat'a kadar sabırlı olun. Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Plansız yapacağınız her şey bugün size vakit kaybettirecek. Duygusal anlamda yıldızınız parlarken mutlu olacağınız konuşmalara vakit ayırın.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, yakın dostlarınız, sizden yaşça büyük kişiler, kardeşleriniz ve yakın çevre ilişkilerinizde iletişim konusunda zorlanmalar yaşarken, kendinizi ifade etmek için fazladan çabaya ihtiyacınızın olduğu bir zaman geçireceksiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal meselelerde bazı sorunlar doğabilir ve bu yüzden sevdiğiniz insanla sert tartışmalar yaşayabilirsiniz. Maddiyat konusunda iyi hesaplanmamış adımlar atmayın. Tartışmalara sebep yaratıyorsunuz. Bu da huzursuzluğa neden olabiliyor.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 55' 41" R
Ay
İkizler
15° 49' 49" R
Merkür
Koç
23° 44' 22"
Venüs
Boğa
13° 04' 38"
Mars
Koç
07° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 23' 07"
Uranüs
Boğa
22° 54' 46"
Neptün
Balık
29° 11' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 53"
Lilith
Başak
24° 25' 31"
True Node
Koç
15° 11' 58"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>