Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir ilişkinin başında yaşanabilecek bütün hoşlukları yaşadığınız için mutlusunuz. Ama geleceğe umutlu bakmanızı engelleyen bir şeyler var. O halde birtakım kararlarınızın gecikmemesi gerekiyor.

İsteklerinizi gerçekleştirmeyi uzun vadeye bıraktınız. Bu gerçekçi yaklaşımınız, günübirlik stres yaşamaktan koruyor sizi. Sektörde yaşanan genel durgunluktan etkilenmeniz doğal.

Bir süre daha sıkıntı çekmeden idare edebilirsiniz. Bir zamanlar önemsemeden kenara ayırdığınız küçük birikiminiz, bu süreci zorlanmadan atlatmanıza yardımcı oluyor.

Sağlığınızı ve enerjinizi etkileyen yararsız yorgunluklardan kaçınmalısınız. Gereksiz uykusuzluklar son günlerde sizi yıpratmış görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerle ilişkileriniz çok olumlu. Tek sorununuz çok meraklı davranıp çok yakınlaşmanız. Bu özelliğiniz insanların sizden kolay talep etmelerine yol açabiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir. İlginç kişilikli biriyle birlikte gerçekleştireceğiniz derin sohbetten çok hoşnut kalacaksınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler cumartesi günümüz, dünden bu yana etkili olan Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor ve samimiyetten hoşlanmamızı sağlıyor. Evet kararlarımızı kendimiz vermek istiyoruz, dilediğimiz gibi konuşmaktan yanayız. Ancak karşımızdaki kişinin de bizi içtenlikle  rahatlatması gerekiyor. Ne fazla sıkmalı ne de sürekli sorgulamalı. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, yolunda gitmeyen ilişkimiz,ortaklığımızla alakalı meselelerin aslında gözümüzü dört açmamız gerektiğini gösteriyor. İstikrarsız bir şeyin devamı mümkün olmaz diye düşünebiliriz. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü bizi rahatlatıyor. Yeniliklere açık olmamızı sağlıyor.  Bir takım durumları yoluna sokabileceğimizi işaret ediyor. Saat 21:25-18 Ocak saat 14:04 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bir arada olmaktan zevk duyduğumuz kişilerle sohbetin gayet yararlı olduğu zaman dilimidir. Bir dost sesi duymak, birkaç güzel söz işitmek moralimizi yerine getirir, canlanırız. İsteriz ki, gönlümüz şenlensin, yalnızlığımız bitsin, bizi de sevgiyle sarıp sarmalayanlar olsun. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Alerji yapacak yiyeceklerden uzak kalmalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınız veya kariyerinizle ilgili konularda geri dönüşler son derece olumlu olmaya başlıyor. Ancak, bu esnada kalkıştığınız işlerin kültürel boyutunun olmasına da özen gösterin. Bunu yapabilirseniz ödüller düşündüğünüzden de fazla olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça hareketli olabileceğiniz, yeni girişimlerde bulanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Burcunuzda ilerleyen Güneş size kendinizi ortaya koyma isteği ve cesaret getirmekte. Ancak bu dönemde alacağınız riskleri de iyi hesaplamalısınız. Özelliklehayatında büyük bir çabalama ve rekabet duygusu söz konusu. Bu alanda yapacağınız girişimler önümüzdeki aylarda bazı engellerle karşılaşabilir. İş hayatında üstlerinizle ve yönetimle ilişkilerinizde soğukkanlı olmaya bakmalısınız. Bu dönemde aşk hayatında koşullar çok rahatlatıcı olmayabilir.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kim olursa olsun sizden yaşça küçük olan hiç kimseyle bugün tartışmayın. Kavga başladığı gibi kalmayabilir sonuçları ağır olabilir, dikkat!

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde yüksek beklenti ve şartlanmalarla davranmak yerine zamanın size verdiklerine odaklanarak bugünü beklentisizce yaşamalı ve ilişkilerinizde oluşabilecek olası gerginliklere karşı sabırlı olmalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat konusundaki her türlü etmeni doğru şekilde değerlendirmelisiniz. Gözünüzden kaçabilecek olan şeyler ileride bazı aksaklıklara sebep olabilir; bu yüzden dikkatinizi toplamalısınız. Fazla evhamlı davranmamaya özen göstermelisiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 12" R
Ay
İkizler
20° 14' 31" R
Merkür
Koç
24° 03' 19"
Venüs
Boğa
13° 28' 13"
Mars
Koç
07° 30' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 59"
Satürn
Balık
17° 24' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 52"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 55"
Lilith
Başak
24° 27' 38"
True Node
Koç
15° 10' 12"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>