Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşksız yapamıyorsunuz. Bu özelliğiniz sonradan başınızı ağrıtan birçok ilişki kurmanıza neden oluyor. Çok ilişki yaşamış olmanıza karşın aşk geçmişinize baktığınızda ancak bir iki ilişkiyi anımsayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir sürpriziniz var. Çok fırsat yakalıyor, ama bunları değerlendiremiyorsunuz. Bu yüzden bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz.

Siz ısrarla kendinizi maddi sorunlara soktukça, şansınız size yardıma koşuyor. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek. Biraz problemli günler yaşayacaksınız.

Hataların üzerine çok gidiyor ve bu yanlış yöntemle hata yapan insanı tekrar yeni hatalara zorluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu, sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız. Birtakım arkadaşlıklarınız sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Çarşamba gününe, saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünümüyle adım atacağız. Bu görünümün bir ucunda Uranüs etkisi de yer alıyor. Sizler son yıllarda ilişkilerde özellikle zor deneyimler yaşamaktasınız. Bir türlü yerli yerine oturmayan, çoğu zaman başlayan ancak bir o kadar bittiği anlaşılmayan, bu yüzden de sizi yoran kişi veya kişilerle test ediliyorsunuz. Sanki anlaşmış, sözleşmiş gibi, kendinden yana hareket eden veya bir nedenle  istikrarsız  ilişki yüzünden yorgunsunuz. Bugün oluşan görünüm ise, bu halden kurtulmak, böyle deneyimlerle yaşamamak istemeyen  bireyin, gerek ailevi konularda gerekse kişisel anlamda içinden geçtiği sürecin bir dönüşüm ve yenilenme olduğunu, aslında yaşanan zorlukların sizi nasıl da dayanıklı hale getirdiğini, eskiyi geride bırakıp yeniye yer açmaya çalıştığınızı gösteren bir işarettir. Bu işaret, emin olunuz ki, size yepyeni yetenekler, yollar sunacaktır. Saat 11:41 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümü etkisi altında, toplumsal konularda, çocuğunuzla ilgili meselelerde ve aşkta özgürce kararlarınızı vermenizi sağlar. Ancak partnerinizin bakış açısı sizden farklı olabilir. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, aşk hayatınızı ilgilendiren konularda daha dikkatli bir şekilde düşünmekte yarar görüyorum. Bilgilenmeyi, araştırmayı, tanımayı, gözlemlemeyi önemseyiniz. Çocuklar veya çocuk sahibi olma yönündeki her türlü meselenin tekrar ele alınmasında yarar görüyorum. Geri hareket boyunca ani kararlar vermemek tabii ki yerinde olacaktır. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz önde olmak, takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var.Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız, biraz daha katılımcı olmayı denemelisiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğini mükemmel gidiyor.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, geçmişle bağlantılı konular, eski aşklar veya geçmişte çocuğunuzu ilgilendiren başlıklar gündeme gelebilir, gereken düzenlemeler yapılabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle vakit geçirmek sizi çok mutlu ediyor. Evden çıkmayı hiç istemiyorsunuz. Partnerinizle uzun süredir yaşadığınız sorunlardan da kurtulmak istiyorsunuz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hızlı ilerleyen iletişim ağlarınız sayesinde, keyfinizi yerine getirecek ve sizi eğlendirip mutlu edecek çeşitli davetlerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaş çevrenizin desteği ile birlikte eğlenceli vakit geçirmeniz için fırsatlarınız olacak. Bugün size gelen bir etkinlik, konser veya daveti reddetmeyin ve kabul edin, çünkü gittiğiniz bir ortamda sizin için bambaşka bir fırsat doğuyor olacak. 19.00 sonrasında aklınıza gelen ani fikirler size yeni bir ışık yakabilir, akşam saatlerinde daha içe dönük ve sakin bir enerjide olacaksınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, çünkü kariyerinizle ilgili olan bazı eski konuları açıklığa kavuşturmak zorunda kalabileceğiniz bir dönemdesiniz. Sorunları aşmak için yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü kullanın. Kendinize ve seçimlerinize güvenmeniz gereken bir gün.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 10" R
Ay
Oğlak
02° 12' 60"
Merkür
Koç
16° 21' 26"
Venüs
Koç
28° 52' 41"
Mars
Balık
28° 23' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 21"
Satürn
Balık
16° 25' 20"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 41"
Lilith
Başak
23° 08' 48"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>