Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte olmak ve içinizden geldiği gibi zaman geçirmek sizin için önemli olacaktır. Beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma şansınız olacaktır ve bunlar sizi duygusal açıdan heyecanlandırabilecektir. Duygusal konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz.

İş yaşamınızla ilgili konularda son derece aktif olacağınız bir gündesiniz. Aynı anda birden çok işle ilgilenme yada birden çok işi düşünme şansınız olacaktır ve bu konuda son derece başarılı olacaksınız. Yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz ve bir süreden beri sürüncemede kalan işlerinizi bugün tamamalama şansınız olacaktır. Zihinsel olarakda son derece aktif olacaksınız ve ilginç bazı fikirler geliştirebileceksiniz. Genel olarak yapacağınız girişimlerin sonuçları başarılı olacaktır.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapabileceksiniz. Özelllikle hesapta olmayan masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bu konuda daha dikkatli olmalısınız.

Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi sizin için öncelikli alanlarda kullanmalısınız ve konuları abartma huyundan uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bir çok açıdan günü aktif olarak geçireceksiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Bugün çok yönlü özelliklerinizin ön plana çıkabileceği bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanları etkilemeyi başaracaksınız. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararlar verme aşamasına gelebilirsiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Cuma günümüz, saat 00:27 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında başlıyor. Gerekhayatımız ve gerekse günlük tempoda, ılımlı yaklaşımın faydalı olacağını gösteriyor. Belki böyle davranmak işimize gelmeyebilir. Ancak iç huzurumuzun sağlanması yönünde gayet iyidir. Sağlık anlamında alternatif yöntemler denenebilir. Tabii ki doktor kontrolünde olmasında yarar var. Günün genelinde rahatlama arzumuz yoğun olacağından, bu enerjiyle olumlu yönde ilerleyebiliriz. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşum etkisi altında,yerinde veya günlük hayatta birilerinin sözünden, davranışlarından çabucak etkilenebiliriz. Her şeyi kafamıza takmayalım. Mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve  kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz  hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız  gerektiğini bilelim. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, aşk hayatımızı yenileştiren ve düşüncelerimizi iletmemizde yardımcı olan bir etkidir. Ayrıca aşkta özgür hareket etmekten, başkalarıyla görüşlerimizi paylaşmaktan hoşlandığımızın da göstergesidir. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, romantizm ve huzur olgusu birbirine  kardeş gibidir. Duygular kendiliğinden akıcıdır. Ancak boşluk etkisinin gölgeli yönlerini de  göz ardı etmememiz son derece önemlidir. Dalgınlık ve unutkanlıkların olabileceğini düşünerek önleminizi alınız. Kaçmakla veya problemi yok saymakla kökünü kazıyamazsınız. Ortada bir sorun varsa, çözümlemek de bizlere düşüyor. İşte boşluk etkisi altında kişi problemini çerçeve içine aldığında aksayan noktaları rahatlıkla tespit etmiş olur. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bugün görüşeceğiniz kişilerin, samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda karşı karşıya olduğunuz ya da karşı karşıya olabileceğiniz fırsatların kaderinizi etkileyebileceğinizi düşünüyorsanız, sahneye çıkın ve kendinizi gösterin! Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınız ve üstlerinize karşı sorumluluklar önem kazanacak. Bu sorumlulukları yerine getirmek ileride büyük avantajlar sağlayabilir size.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde kendinizi geçici olarak yalnız ve karamsarlığa kapılmış hissedebilirsiniz, ancak bu enerjiyi üzerinizden atarak yapmanız gerekenlere odaklanmanız ve aile ilişkilerinizi sabır ve sakinlikle sürdürmeye özen göstermeniz bugün için size yardımcı olacaktır.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki görev ve sorumluluklarınızın artması mümkündür. Yoğunluk yaşayacak olsanız da elinizi attığınız işlerde başarı kazanacak, kariyerinizde ilerleyecek ve gelirinizi de artıracaksınız. Harcamalarınızı da bu durumun verdiği rahatlıkla artırabilirsiniz.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 24" R
Ay
Oğlak
02° 56' 55"
Merkür
Koç
16° 22' 15"
Venüs
Koç
28° 56' 48"
Mars
Balık
28° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 08"
Satürn
Balık
16° 25' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 08"
Neptün
Balık
28° 51' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 52"
Lilith
Başak
23° 09' 10"
True Node
Koç
15° 25' 05"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>