Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız mesafeli olacaktır. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz ve bu bir çok konuda isteksizlik duymanıza yol açacaktır.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Çevrenizdeki insanları yönetmek ve organizasyonlar konusunda başarılı olacaksınız. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İşiniz konusunda akılcı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinize ilişkin sorunlar çıkabilecektir. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 06:48  itibariyle oluşacak ilkdördün, bir yandan  maddi ve manevi anlamda güvence arzunuz,  diğer yandan hiçbir şey bağlı kalmadan, hayatınızı dilediğiniz gibi yaşamak isteğiniz. Bu iki farklı dürtü arasında kalan birey zorlanabilir. Yaşanan karmaşanın özünde yatan neden: Değişimde bulunmak isteyen bireyin içinde bulunduğu şartlar yetersiz olduğu için sıkılması halidir.  Peki ne yapılmalı? Öncelikle paranın, güvencenin öneminin farkında olmak ancak yaşamın güzelliklerinin  keyfini sürmeyi  bilmektir. Ayrıca son bir haftada yaşanan gelişmeler mercek altına alınmalıdır. 27 Ocak saat 16:59-20 Şubat saat 22:05  tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu süreci, sağlık ve çalışma hayatıyla ilgili konular, kişisel anlamdaki kararlar ve kendimizi gözden geçirme anlamında önemlidir. Bazen, kafamızı karıştıran ve hayatı zorlaştıran meseleler üzerinde gelgitler yaşayabiliriz. Bazen de her şeyi oluruna bırakabiliriz. Sanatsal çalışmalar, güzelleştirme, makyaj, mistik faaliyetler, pozitif düşünmeyi sağlayan aktiviteler anlamında bir hayli olumludur. Yardımseverlik, ılımlı tarzda düşünme ön planda olacaktır. Şifalanma gücü bu süreçte gayet yüksek. Fakat bu yüksek hali, bilmediğimiz tedavi yöntemlerine başvurmamız anlamına gelmesin. Kontrollerimizi yaptıralım. Diyelim ki siz,  psikoloji, mistik danışmanlık, sanatçı veya kozmetikle ilgili bir alanda yetkin ve uzman bir kişisiniz. Bu dönemde başarılı çalışmalar gündeme gelir.  İdealizm Balık süreçlerinde ön plandadır. Kişi vizyon sahibi olmak için, kendisini  tatmin edecek, yeteneklerini,  becerilerini gösterebileceği alanlara yönelmelidir. Ancak burada önemli olan husus, geçici mi yoksa kalıcı bir meslek edinmek istiyorsunuz sorusuna cevap bulmaktır. Yaratıcı yeteneklerimizi bir alanda değerlendirmek veya bu anlamda staj görmek, işbirliğinde bulunmak mümkündür. Kozmetik, sanatla alakalı meslekler, güzelleştirmek, insanlara destek olmak yönünde etkin bir dönemdir. Bu süreç Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için,  ortaklaşa kazanç elde etmek amacıyla kurulmuş veya kurulacak işlerin daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilmesinde fayda vardır. Bize destek olacağını söyleyen kişiler ne derece güvenilir bir bakalım. Bir de mali açıdan ne getirir onu da iyice hesap edelim. Saat 23:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Merkür geri harekette olduğu için, toplumsal ve özel ilişkilerimizi tekrar gözden geçireceğiz.  Genelde bizim en çok rahatsız olduğumuz konu, bencil yaklaşımda bulunan eş veya bir takım insanların tavırlarıdır. Oysaki birlik ve bütünlük içinde hareket edilse, paylaşımcı olunsa, hayat çok daha güzelleşecek. En azından bu görünüm bu yönde bir rahatlık sağlayacağa benziyor. Yeniden ilişkimizi, dostluklarımızı gözden geçirmemizde yardımcı oluyor. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Varsa eğer bir derdimiz, sıkıntımız şifa bulsun. Kalben sevgilerimle,

27 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdealleriniz uğruna çevrenize karşı kırıcı tutumlar içine girebiliyorsunuz. Koşullarınız olumlu gelişse bile, yaptığınız her işte gizli bir tatminsizlik duygusu sizi rahatsız ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönlerini görecek ve ortak işbirliği içine girebilirsiniz. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirerek, hata yapmak istemiyorsunuz.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda hangi plan olursa olsun bugünlerde bazı kişiler size rutinin dışına çıkmanızı gerektirecek teklif veya davetlerle gelirlerse, sakın ‘'hayır'' deme gafletine düşmeyin derim Niobe'ce. Tüm burçlar için gün geneli: Güne biraz gergin veya stresli başlıyoruz. İlişkilerimizi doğru yönetmemizde ve dikkatli cümleler kurmamızda fayda var. Öğle saatleriyse, olumlu görüşmeler, akıcı veya memnun edici işler açısından uygun görünüyor. Akşam saatlerinde Merkür'ün olumsuz açıları fikir çatışmalarını veya yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir, ama geceye doğru yine güzel etkiler altındayız ve yatmadan önce huzuru yakalayabiliriz. Günün önemli gezegen hareketlerinden biri de, Venüs' ün burç değiştirerek Balık burcuna geçecek olması. Venüs Balık'ta(21 Şubat'a kadar) bizi daha duygusal, şefkatli yapar. Daha affedici veya ilişkilerimizde daha hayalci olabiliriz. Bu hayalcilik etkisi, sanatsal konularda veya yaratıcılık gerektiren işlerde yüksek performanslar ortaya konmasını sağlayabilir veya kadınlarla ilgili konuları ön plana taşıyabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

27 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle.

27 Ocak 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızda sevgiyi, mutluluğu ve bağlılığı daha yoğun hissedeceğiniz bugün, aslında hiç kimsenin somut olarak bir şey yapmasına gerek kalmadan, evrenin sizi koruyup kolladığını işaretler aracılığı ile anlayacak,görüşmeleriniz ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinizden mutlulukla ayrılacaksınız.

27 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

27 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>