Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkinizde zorluklar yaşamanız muhtemel. Sevdiğinizle bir arada olma isteği duyabilir ama duygusal çıkışlarda bulunabilirsiniz. Burcunuzdan geçen Ay sizi öne çıkarıyor. Birçok konuda yeni adımlar atabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani değişiklikler olabilir.

Günlük işlerinizde arkadaşlarınızın ve birlikte çalıştığınız kimselerin desteğinden faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara eğilebilir, vücudunuza gerekli özeni gösterebilirsiniz. Güvenliğinizle ilgili problemler ve evhamlar yaşayabileceğiniz görülüyor.

Günün ilk yarısında kişisel girişimlerinizde oldukça dikkatli ve gerçekçi olmalısınız. Özellikle parasal konularda sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bugün kaçınılmaz harcamalarda bulunmanız da mümkün.

Dünden gelen parasal konulara ilişkin temalar bugün de devam etmekte. Bu arada öğle üzeri ve sonrasında ani kararlar sizi aşırılıklara sürükleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygularınızla barışık olacaksınız. Bugün akrabalarınızla ve arkadaşlarınızla iyi anlaşabilir, saygı görebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Bu hafta burcunuzda ilerlemeye devam eden gezegenlerin durumu genel olarak yüksek bir enerji seviyesine sahip olacağınızı vurguluyor. Kendinizi fazlasıyla atak, cesur ve iyimser hissedebilir, yapmayı düşündüğünüz girişimleri planlayabilirsiniz. işiniz ve evinizle ilgili konularda gerilim yaşamanız mümkün.

28 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 12:03 olana dek Ay-boşlukta ilerleyecek. Dikkat etmeniz gereken konular olduğu gibi kolaylaştırıcı bazı durumlar da mevcuttur. Önce bu etki altında neler yapabilirsiniz bunları inceleyelim. Özgür bir şekilde ilerisini düşünmeden size zevk veren aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla fikirlerinizi paylaşabilir bilgi sahibi olabilirsiniz. Canınızın normal zamanlarda istemediği ve zorunluluk olarak gördüğünüz işlerinizi bitirebilirsiniz. Boşluk dilimine rastlayan  Güneş-Neptün görünümü saat 11:49 da oluşacak. Parasal konular üzerinde ılımlı düşünmemize,  değerlerimize sahip çıkmamıza, iyimser bir şekilde hareket etmemize yardımcı olur.   Kişi inandıklarına sevgiyle sarılır. Empatide bulunur. Paranın önemini, sağlığın kıymetini, her şeye rağmen hayatın ne kadar güzel olduğunu hissedebilir. Boşluk etkisi altında bunlar gayet doğaldır. Ancak işimiz, sağlığımız ve finansal konularda yine de aklımız başımızda olmalıdır. Saat 12:03 itibariyle Ay Oğlak burcunda ilerlemeye başladığında ciddi düşünürüz. Sanki bir ses, size zorunluluklarınızı fısıldıyor gibidir. Ya evle ilgilenmeniz gerekebilir veya özel hayatınızla ilgili mevzuları yoluna koymak gerekir. Saat 14:45 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, dış dünyadaki mücadeleniz,  özel hayatınızda sizi  bir hayli düşündürür. Kendinizce durumunuzu ele alarak, neler eksik veya neler sağlam ve yolunda gitmiyor tespit ediniz. İçinize kapanmayınız. Karamsar düşünmeyiniz. Sadece zamanı iyi kollayınız. Saat 20:36 Ay-Neptün olumlu görünümü, tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Saat 23:00 Ay-Venüs olumlu görünümü, ev içindeki baskıların ve mali durumunuzun sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Siz ister istemez, bir şeyleri kafanıza takmaktasınız. Hoşunuza gitmeyen durumlar ancak konuşularak ve karşılıklı dürüst yaklaşımlarla çözülebilir. Günün güzellikler getirmesi ve gönlünüzü şenlendirmesi dileğimle,

28 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde fazla büyütüyor ve olmayan sorunlar yaratıyorsunuz. Bugün, partnerinizi yanlış algılamanız mümkün. Onun sizin için iyi niyetli yaklaşımlarını farklı değerlendirebilirsiniz. Duygusal davranmanızı engelleyen çevresel koşullarını yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

28 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor. Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Ortaya çıkmak üzere olan olayların ya da planlandığı gibi gitmeme olasılığı olan detayların(hala imzalanmayan anlaşmalar, yine ertelenen açılışlar veya başlangıçlar, karar verilemeyen tarihler v.b) meydana gelme ihtimali yerine, genele ve genel anlamda işlerin yolunda gidip gitmediğine odaklanabileceğimiz bir gün.

28 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjik bir gününüzdesiniz. Ticari alanlardaki işlerinizde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. İletişim trafiğiniz yoğunlaşabilir. Gün içinde yakın yerlerdeki tanıdıklarınızı ziyaret edebilirsiniz. Kardeşlere dair konularda hareketlilik yaşanabilir. Bakış açınız sayesinde yardımcı olabileceğiniz durumlar var.

28 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Bir şeyleri başarmış olmanın verdiği hava ile her şeyi abartıyorsunuz. Ama daha başarmanız gereken çok şey var.

28 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

28 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 39" R
Ay
Oğlak
11° 25' 16"
Merkür
Koç
16° 32' 47"
Venüs
Koç
29° 44' 02"
Mars
Balık
28° 55' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 29' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 19"
Neptün
Balık
28° 52' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 03"
Lilith
Başak
23° 13' 26"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>