Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan biri, gergin sinirlerinizi yumuşatmaya çalışacak. Onu kıramayacak ve kırgın olduğunuz sevgilinizi telefonla arayacaksınız. Ama yine de, ilişkiniz kısa zamanda toparlanacak gibi görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bir sorun yaratmamaya özen gösteriyorsunuz. İş hayatınız genel olarak problemsiz. Hafta içinde sizi sonradan çok ilgilendirecek bir toplantının içinde olacaksınız.

Ödemeleriniz ve toplayacağınız paralar bugünlerde başa baş gidiyor. Her zaman inişli çıkışlı olan para durumunuz, şu günlerde bir istikrar gösteriyor. Ama bu belli bir zamana kadar böyle gidecek gibi görünüyor.

Sırtınızdaki ağrılar söylediğiniz gibi mevsimle ilgili olabilir. Ama olmayabilir de.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu günlerde anlamlı bulduğunuz birçok şey anlamını yitirebilir. Bir sıkıntınız var. Ama geçici ve çok da sudan sebepleri var. Bugünlerde biraz bunalım ihtiyacı hissediyorsunuz nedense. Yakında umut verici haberler alacaksınız. Rahatlayacak ve kendinizi toparlayacaksınız. Aile içindeki mutluluğu olumsuz enerjinizle azaltmamaya çalışmamalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  02:51 Ay-Mars görünüm etkisinde Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu görünüm,  hem ilişki paylaşımlarında maddi güvenceyi hem cinsel anlamda partnerinizi etkileme arzunuzu hem de hedeflerinizi gizlilik içinde yürütmeyi tercih ettiğinizi gösteriyor. Siz çıkarlarınızı çok iyi kollamaktan yanasınız. Yaşadığınız tecrübeler nedeniyle o denli zaman kaybettiniz ki, artık bu saatten sonra kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim diye düşünebilirsiniz. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla olan münasebetimiz hem de düzenlenmesi gereken bazı meseleler üzerinde sakince düşünmeyi sağlıyor. Ancak bu sakinlik, içinde bulunduğumuz durum ve ruh haline göre değişecektir tabii ki. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, maddi ve manevi anlamda hayatımızı garanti altına almak isteriz. Huzurlu ve güvenli olmak isteriz. Borcumuz olmasın, kenarda paramız olsun ve kimseye muhtaç olmayalım diye düşüneceğiz. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, kişisel veya ilişki konularında bizim kendimiz adına, kendi geleceğimiz adına düşündüğümüz bir takım kararların tekrar gözden geçirilme vaktidir. Geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde yaşanmış veya o günden bu yana üzerinde analiz yaptığımız meseleler varsa, bunlara bir daha bakacağız. Gözlerimiz, bilincimiz açık olacak. Son durum bu demeyeceğiz. Çünkü şu andaki mevcut gelişmeler veya içinde bulunduğunuz durum Ekim ortasına doğru netlik kazanabilir. Biz sadece akıllıca gözlemde bulunacağız. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, arasındaki güçlendirici görünüm,  şöyle bir iç dünyamızda hesaplaşmalarda bulunmamızı, hani benzetme yerindeyse, sap samanı birbirinden ayırmamızı sağlıyor. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının çözmekte zorlandığı sorunlara getireceğiniz akılcı yaklaşımlar haftaya damgasını vurabilir. En zor problemin dahi altından kalkabilecek akıldasınız. Olumlu olun ve enerjinizi doğru alanlarda kullanın.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir. Hatta, olaylar bugün ve yarın yeni boyutlara da taşınabilir. Ancak, oraya kadar. Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Ancak bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eskiden kalma konu ve olayları dile getirme arzunuz yüksek olabilir. Kendiniz için yapacağınız işlerde mantıktan uzaklaşmamaya özen gösterin. Para harcamalarınız sizi şevklendirebilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para ile ilgili konularda sizleri destekleyeceği bir konumda olacak. Çok çalışmadan havadan para geçebilir elinize, krediler araştırabilirsiniz, burslar kazanabilirsiniz. Eşinizin maddi kazançları artabilir, boşanma arefesinde iseniz nafakanızı sorunsuz bir şekilde alırsınız. Maddi anlamda rahat nefes alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz, borç aradığınız anda size destek olacak kişiler yanınızda olacaktır.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>