Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir dost ziyaretinde öğrendiğiniz bir şey canınızı sıktı. Bunu işitmekle kalmayın, bir polis müfettişi gibi didikleyin. Korkmayın kimseye ayıp olmaz. Hani milletin ağzı torba değil diye bir deyiş vardır. Sevda meseleleri bu deyişin tam yerini bulduğu yerdir. Ayrıca hiç mi güven taşımıyorsunuz.

Bağımsız birçevirme isteğiniz dikkat edin, bir saplantı halini aldı. Projesi çok, parası yok bir sürü girişimci(!) sizin gibiler için piyasa araştırması yapıyor. Bugün bunlardan biriyle bir arkadaşınız aracılığıyla tanışacaksınız. Onun girişimciliğini bir etüt edin, belki polis çağırmanız bile gerekebilir.

Birikiminiz tehlike altında. Çünkü şu kendi başınatakıntınız yüzünden tanıdık tanımadık bütün dillerde dolaşıyor. Dönem para kazanmaya değil, ama para kaybetmeye çok uygun. Sizi bu doğrultuda uyarıp yönlendirmeye çalışan dostlarınızı da cesaretsizlikle suçluyor. Cesaret iyi bir şey, ama hangisi ? Biliyorsunuz deli cesareti diye bir cesaret türü de var.

Cesaretini hat safhada. Fakat ani kararlar almaktan ve riske girmekten kaçınmanız gereken bir dönemdesiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı olabileceğiniz bir gün. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Zamanlamaya dikkat etmelisiniz. Merkür retrosu sürerken üstlerinizle iletişime dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:57 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Huzurlu bir gün geçirmek istiyorsak, çevremizdeki pozitif düşüncede olan insanlarla temas etmek gerekiyor. Uyum, denge, sevgi gibi güzel duygulara bugünlerde ihtiyacımız var. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, ek gelir ihtiyacımızı vurguluyor. Şartlar kolay değil, biz de elimizden geldiğince mücadele etmek zorundayız. Bu konuda dış etkenlerin üstümüzdeki baskısını hissediyoruz. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, umutlarımızı yükseltip, ileriye yönelik düşünmemizi, planlarımızı istediğimiz şekilde yürürlüğe koyabilmemizi sağlıyor. Bize olanaklar sunuyor. Eğitimden ticaret hayatına kadar her alanda kendimizi güçlü şekilde ifade etmemizde destek veriyor. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşum etkisi sizler açısından gayet olumlu. Özel buluşmalar, arkadaşlıklar, etkinlikler huzur verici ve paylaşımı destekleyicidir. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini oldukça duygusal hissedeceksin. İçsel çatışmaların sana zarar vermesini istemiyorsan duygusallığını bugün denetim altına almalısın. Yeteneklerini doğru değerlendirmelisin. Öğleden sonrası için planladığın çay partisi eski bir tanıdık ile tesadüfen karşılaşmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, birlikte olduğun kişiyle bambaşka dünyalara ait olduğunuzu düşünebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, hayatında kimsenin olmayışına serzenişte bulunabilirsin. Bugün aynı zamanda ihtiyacı olanlara faydan dokunsun istediğin için, yardım kampanyalarına ufak bağışlarda bulunabilirsin.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her zamankinden daha fazla sağlığınıza dikkat etmeniz gereken ve olumsuz alışkanlıklarınızı terk etmeniz gereken bir gün. Aynı zamanda çalışma ortamında yaptığınız dalgınlıklar bazı kazalara ve istemediğiniz durumlara davetiye çıkarabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentileriniz için farklı düşünceler içine girmeniz mümkün. Yurt dışına uzun bir seyahate gitmek isteyebilir, uzun bir eğitime başlamak için program yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde sorumluluklarınızın arttığını hissedebilirsiniz. Artan iletişim trafiğiniz size biraz bunaltabilir. Dengede kalmaya özen göstermelisiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün karşı cinse öylesine romantik, cana yakın ve çekici geliyorsunuz ki; insanların başı dönüyor adeta. Her hareketiniz ayrı bir zarafet abidesi. Ama sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınız bugün yüksek çalışacak, her tür soruna kolay çözüm bulmaya yatkın olacaksınız. Yaratıcı ve değişik fikirleriniz ve tavırlarınız insanlardan tarafından kolay kabul görebilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabahtan kendinizi evden dışarı atıp geceye kadar dönmeyin. Zira arkadaşlarınız ve sosyal etkinliklerle dopdolu bir günden keyif alırsınız. Tabii aile meseleleriyle ilgili olumsuz bir haber almadığınız sürece. Zira bugün gökyüzü gergin enerjiler içeriyor.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 38' 12" R
Ay
Balık
26° 38' 47"
Merkür
Koç
19° 11' 21"
Venüs
Boğa
06° 20' 49"
Mars
Koç
03° 04' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 22"
Satürn
Balık
16° 56' 52"
Uranüs
Boğa
22° 35' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 04"
Lilith
Başak
23° 49' 09"
True Node
Koç
15° 23' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>