Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz yolunda gidiyor. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklara üzülüyorsunuz. Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor.

İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu düşünceleri bir çalışma arkadaşınızla paylaşıyor, onu da ortak etmek istiyorsunuz. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir.

Parasızlık çekmiyorsunuz. Ama yine de birçok özel zevkinizden vazgeçmiş durumdasınız. Sosyal yaşamınıza daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizle bu anlamdaki ortaklığınız para biriktirmeye yönelik. O sizi frenliyor.

Yeni yaşadığınız bir vefasızlıktan çok etkilendiniz. Bu olaydan ders çıkartacağınıza, yeni vefasızlıklara davetiye vererek yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde elinize geçen bir sonuç, sizi fazla sevindirmedi. Bu sonuç yaptığınız çalışmanın size sunduğu seçeneklerden biriydi. Dostlarınız bu sonucu olumlu bulup sevinmiş görünüyorlar. Siz ise yeni bir çalışmayla daha tatmin olacağınız bir sonuca ulaşma yoluna gideceksiniz. Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, uzun zamandır beklediğiniz bir haberin ve bir gelişmenin işaretçisidir. Eğitim-yurtdışı-finansal-ilişki yönünde sizi memnun edici bir adım atabilirsiniz. Bir projeniz kabul edilebilir. Yeni birteklifi alabilirsiniz. Önünüzde güzel bir kapı açılabilir. Yabancı ülkede yaşayan veya başka şehirde oturan biriyle tanışabilirsiniz. Sizi çekici bulabilir. Okul,veya ilişki nedeniyle yeni bir yere taşınabilirsiniz. Bir fırsatla karşılaşabilir, doğru bir karar alabilirsiniz. Gelişim anlamında sizi tatmin edici olan bu kavuşum çalışma hayatı ve sosyal ilişkilerinizi de güçlendiricidir. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, kritikgörüşmelerinde,hayatımızla ilgili konularda verilmesi muhtemel kararları işaret etse de, ben her şeyi iyice gözden geçirmenizden yanayım. Mutlaka sakin ve mantıklı şekilde durumlara bakalım. Birileri sizi kızdırmaya, engeller çıkartmaya, sizi yormaya çalışabilirler. Bir hafta önceki bazı önemli sorunlar tekrar karşımıza çıkabilir. Bütün bunlar aslında gücümüzü test eden ve enerjimizi düşüren durumlar da olabilir. Biraz önce değindiğim gibi, baskılar sizi yıldırmasın. Bugün elden geldiğince sakin ve akıllıca hareket edelim. Bu engellerin, zorlukların aşılacağını bilelim. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, sizi tedirgin eden meseleleri, durumun sorumlusu olan kişilerle karşılıklı olarak konuşarak halletmekte yarar var. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü sizi doyuma ulaştırmayan, hatta umutsuzluğa sürükleyen durumları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirmenizde yardımcı olur. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, sevdiğiniz her şeyi sakınıp kollamanızı sağlar. Geçmişi şöyle bir düşünürsünüz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumsuz konuşmalara şahit olacağın bugün birileri hakkında dedikodular duyacaksın. İş yerinde radikal kararlar alınabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal beklentilerinizle ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir. Ödeme dengelerinde ki bozukluklar üzerinizde baskı oluşturabilecek noktaya gelebilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak maddi konularda, para vekonularında hassas davranabileceğiniz bir gün olabilir. Duygusal krizlere dikkat etmeli, öfke, kızgınlık gibi negatif duygulardan kaçınmalısınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı sorumluluklarınızda, sorunlara ve sıkıntılara açık olacaksınız. Ortak parasal işlerinizde aradığınız desteği bulmak bugün zor olmayacak. Hayatın pozitif yanlarına odaklanmaya çalışın.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda seyahat eden Ay sizi bugün duygusal kararlar almaya iter. Spiritüel, metafizik konular, okült bilgiler için çalışmalara katılabilirsiniz. Bu tarz konular ilginizi çekebilir. Annenizin ya da aileden gelirlerinin yönetimine vakit ayırabilirsiniz. Ortak bir gayrimenkul alım veya satımıyla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>